Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

I Del Pjero koji skakuce na jednoj nozi i kopackom u ruci. Boooobe, pa nikada vise u zivotu necemo videti tu najavnu spicu :(

Posted

Ja bih u Seriji A voleo da vidim što manje stranaca, a što više Italijana, bez obzira na to što bi možda tako bili mnogo manje konkurentni u Evropi. Tako bi mi bilo bar zanimljivo da gledam, bez obzira što bi fudbal bio verovatno još gori. Jbt, nema nijednog italijanskog igrača da je svetska klasa, a da je mlađi od 30 godina. (Ladno Luka Toni najbolji strelac prošle sezone zajedno sa Ikardijem). Šta se njima desilo, samo Bog zna.

Posted

Verratti

Tacno, ali on igra u Francuskoj.

Posted

U ne mnogo boljoj situaciji su i neke druge zemlje, jebiga, prosto se desi da dodje slaba generacija, da neki igraci involuiraju... Ima solidan broj mladih igraca u Italiji koji mogu da budu svjetska klasa. 

Posted

Posle Zvezdinih utakmica protiv Kajzera i Barselone, momenat kad sam zavoleo fucu, cale mi posle baraza protiv Madjarske pustio prvo Zvezdu '91, pa sve golove sa SP 90 i 94, kao i sa EURA 96 na VHS-u. Najvise sam voleo da gledam bas s ovog SP, nostalgija je cudo. :D

Par meseci kasnije je celoj mojoj generaciji Mijatovic usadio traumu koja ce verujem biti lajt motiv neke sezone True Detective-a u buducnosti. 

Posted

https://www.youtube.com/watch?v=GZpTC6fCwmw

Iz drugih uglova, sa lepim bojama, sjajan klip! Za Bugarsku i Rumuniju i dan danas navijam protiv koga god da pikaju.  :Hail:

Alaj si me zajebao sine..mislio sam da je klip od par minuta..kad ono..nema veze, hvala sto si ovo podelio sa svetom.

I da..magarci su hteli ovaj film da posvete Andreasu Eskobaru..ali su uz njegovu sliku imenovali cuvenijeg Pabla..degutantno.