Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

• Replies 6.4k
  • Views 514.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

jedna je 

I Del Pjero koji skakuce na jednoj nozi i kopackom u ruci. Boooobe, pa nikada vise u zivotu necemo videti tu najavnu spicu :(

Ja bih u Seriji A voleo da vidim što manje stranaca, a što više Italijana, bez obzira na to što bi možda tako bili mnogo manje konkurentni u Evropi. Tako bi mi bilo bar zanimljivo da gledam, bez obzira što bi fudbal bio verovatno još gori. Jbt, nema nijednog italijanskog igrača da je svetska klasa, a da je mlađi od 30 godina. (Ladno Luka Toni najbolji strelac prošle sezone zajedno sa Ikardijem). Šta se njima desilo, samo Bog zna.

Verratti

Verratti

Tacno, ali on igra u Francuskoj.

U ne mnogo boljoj situaciji su i neke druge zemlje, jebiga, prosto se desi da dodje slaba generacija, da neki igraci involuiraju... Ima solidan broj mladih igraca u Italiji koji mogu da budu svjetska klasa. 

https://www.youtube.com/watch?v=GZpTC6fCwmw

Iz drugih uglova, sa lepim bojama, sjajan klip! Za Bugarsku i Rumuniju i dan danas navijam protiv koga god da pikaju.  :Hail:

Sjajnoooooooooooo!!!

:Hail::Hail:

Uh, ovo se mora pogledati!

Posle Zvezdinih utakmica protiv Kajzera i Barselone, momenat kad sam zavoleo fucu, cale mi posle baraza protiv Madjarske pustio prvo Zvezdu '91, pa sve golove sa SP 90 i 94, kao i sa EURA 96 na VHS-u. Najvise sam voleo da gledam bas s ovog SP, nostalgija je cudo. :D

Par meseci kasnije je celoj mojoj generaciji Mijatovic usadio traumu koja ce verujem biti lajt motiv neke sezone True Detective-a u buducnosti. 

1991-Crvena-Zvezda-Cvetkovic-predsednik-

:fantom:

https://www.youtube.com/watch?v=GZpTC6fCwmw

Iz drugih uglova, sa lepim bojama, sjajan klip! Za Bugarsku i Rumuniju i dan danas navijam protiv koga god da pikaju.  :Hail:

Alaj si me zajebao sine..mislio sam da je klip od par minuta..kad ono..nema veze, hvala sto si ovo podelio sa svetom.

I da..magarci su hteli ovaj film da posvete Andreasu Eskobaru..ali su uz njegovu sliku imenovali cuvenijeg Pabla..degutantno.