de Sisti Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 6 minutes ago, LeBron said: Postao je prilicno jadan Ivanovic, posebno kad na tviteru pljuje po kineskoj vakcini, jer je on zaboga primio pfizer. On je primio kinesku kolko se secam. Mislim da su svi sa Nove i N1 primili kinesku u onom talasu vakcinisanja novinara
Frank Pembleton Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 On je primio kinesku kolko se secam. Mislim da su svi sa Nove i N1 primili kinesku u onom talasu vakcinisanja novinaraPrimala se i ruska u tom "talasu"... .... Shiit has hit the fan! 1
LeBron Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 13 minutes ago, de Sisti said: On je primio kinesku kolko se secam. Mislim da su svi sa Nove i N1 primili kinesku u onom talasu vakcinisanja novinara Nisam siguran, samo znam da je pljuvao kinesku.
msv Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: I da dolaze u BG, treba ih platiti da dođu u emisiju. .... Shiit has hit the fan! Na to sam i mislio. Išla je priča da su Stinga platili 150k evra. 1 hour ago, LeBron said: Nisam siguran, samo znam da je pljuvao kinesku. Kinesku je primio.
hefaca Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Obucina je bila ultra zabavna. Em ima sta da kaze, em to kaze na super nacin. 3
Jumanji Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Super je Jelena.Ali Ivan uffff, prekidao je stalno, drzao banku i nikako joj nije dao da zavrsi misao. Mnogo me to nervira. 3
Zabalujev Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Fina teta ona Tanja, ništa spec u intervjuu, samo mi je zanimljivo da je ugostio političara posle ko zna koliko. Znam da je pričao da to više neće da radi, pitam se ko je namignuo za ovo gostovanje i kad će Đilas. 1
msv Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 Pitanja su bila manje-više dobra, ona se držala birokratski...
Misko Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 (edited) Da li sam ja manje srca kamenoga,ili sta vec, ali, Ivanoviceva emisija mi u psoedldnje vreme nije nepodnosljiva, cak mi ni on nije iritantan..da li ovde enma kreativnu slobodu koa sto je imao an prvoj, pa se manje sabanski ponasa, da li sma ja oguglao..dok mi je Kesic sve vise krindz koliko je nesmesan..on mi je ipak bio koliko toliko zabavniji na b92..sad je vec dostigao Andrija Milosevic nivo, iskreno.. Edited February 22, 2022 by Misko
Recommended Posts