February 1, 20214 yr 3 minutes ago, slepa živana said: i ja to mislim. samo ne znam, kad bih ga gledala u realnom vremenu, da ustajem u 6, ne bi nikad otišla na posao. Čudno je što vikendom počinju u 6.55h. Mogli bi opušteno sat kasnije. 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: malo? msm nije to baš glupost, pre je ograničenost Ima i jednog i drugog. Ne znam kako bih definisao.
February 2, 20214 yr malo? msm nije to baš glupost, pre je ograničenostI proporcionalno tome, ubeđenost u "izuzetnost".Ali to je normalno[emoji769].... Shiit has hit the fan!
February 2, 20214 yr Vi baksuzi mi zatrujetete sve omiljene prezenterke, novinarke i tako te sa televizija. Te film joj ne valja, te nadobudna je, te luda je, te bila je ljubavnica Slobe Miloševića...
February 2, 20214 yr zabo iz prve ključne rečenice. ja volim moskvu. mi srbi volimo moskvu. pametnom meni dosta.
February 2, 20214 yr žao mi je samo što video ne može da prenese egzaltiranost autorke msm ona po obrazovanju i nije novinarka, što je najtragičnije, već producent, a producent je kao što sam ja astronaut. apsolutno je nestvarno šta se može očekivati od nje i to iz oblasti za koje je kao učila škole anbilivbl
February 2, 20214 yr žao mi je samo što video ne može da prenese egzaltiranost autorke msm ona po obrazovanju i nije novinarka, što je najtragičnije, već producent, a producent je kao što sam ja astronaut. apsolutno je nestvarno šta se može očekivati od nje i to iz oblasti za koje je kao učila škole anbilivblOh pa ume ona da potegne tu svoju školovanost[emoji769], kad joj se neki organizator[emoji769] nađe na putu dokazivanja da "ima sve da bude onako kako ja hoću".Nema budale dok školu ne završi. .... Shiit has hit the fan!
February 2, 20214 yr Ahahahahahaha, pa ono kumsovo Говорит Москва nije bila metafora nego zbilja. Qq... P.S. Vi biste mi tačno i pire krompir ogadili. O punjenim paprikama da i ne govorim. Edited February 2, 20214 yr by pt 2.0
April 4, 20214 yr Odgledah slučajno emisiju od petka. Priča sa gostom nije bila loša, ali sve ostalo je težak čemer. Ubeđen sam da sve fazone prepisuju iz vicoteka iz sedamdesetih.
April 4, 20214 yr olinjala se ivanova emisija poprilično nova izgleda ne ubacuje lovu kao što je to bio slučaj dok je bio na prvoj
April 4, 20214 yr Glavna razlika je nedostatak svetskih zvezda, koje sada svakako ne dolaze zbog korone. Fore iz uvodnog monologa je kultivisao u odnosu na ranije.
April 4, 20214 yr Postao je prilicno jadan Ivanovic, posebno kad na tviteru pljuje po kineskoj vakcini, jer je on zaboga primio pfizer.
April 4, 20214 yr Glavna razlika je nedostatak svetskih zvezda, koje sada svakako ne dolaze zbog korone. Fore iz uvodnog monologa je kultivisao u odnosu na ranije.I da dolaze u BG, treba ih platiti da dođu u emisiju. .... Shiit has hit the fan!