October 9, 20204 yr Državni neprijatelj br1, a i politički korektne građanije. Fan fekt, ima i scenariste, može valjda malo da se distribuira hajka i na njih?
October 9, 20204 yr E sad jebatga, nemojmo dizati na nivo vrhunskog disidenstva to što ovaj ponavlja goste.Ajde uzmite u obzir da su mu emisije sa "ozbiljnim" gostima imale lošu gledanost ili neki glavonja misli tako, pa je menađment "preporučio" taktiku:Glumac, ajde reci nešto smešno.... Shiit has hit the fan!
October 24, 20204 yr ahaha, naleteo na jezdića. kakav nepodnošljiv lik. ja, ja, ja, ja, ja, meni, ja, ja, ja.
December 11, 20204 yr Večeras gost Jugoslav Ćosić. Ipak jeste ekskluziva pošto se on ne pojavljuje u ovakvim emisijama.
January 27, 20214 yr Popular Post očekujem minimum dvoboj kao u berry lindonu praskozorje, magla, košutnjak, sekundanti pucanj, sarapa pada mortus pijan okliznuvši se na praznu kesu od doritosa
January 28, 20214 yr Bolje da se odigra na travi našeg najdubljeg stadiona, tu se obojica osećaju kao kod kuće.
January 28, 20214 yr Sarapa neisksno proklizava na jeftine gedžovanske fore. ali neka ga, poturica gori od turčina.
January 29, 20214 yr Meni je ova voditeljka sa Probudi se novo omiljeno TV lice. Ne samo zato što obe cenimo Ljubicu Gojgić.