Jumanji Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Zar se ovde nije pisalo kako presao na Novu? [emoji848]
renne Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 odlično, baš lepo kad se ne razumemo ne znam šta nije jasno već je godinu dana na novoj
Jumanji Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Sto volis da budes drzak prema meni, ne znam jbt koji ti je, sta sam ti uradila?Gde sam napisala da nije godinu dana na Novoj?
renne Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 jok ja uopšte nemam razloga ti se praviš da ništa ne razumeš što ja pišem, pa uvek silna dodatna pitanja nebitno turi na ignor i uživaj
Jumanji Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ma to je najlakse, nikakav problem, ali ako te stalno ne razumem, ne znam sta mi odgovaras, pogotovu tako bezobrazno, uostalom nista tebe nisam ni pitala. Nisam nikog, samo sam vise prokomentarisala, jer sam bila ubedjena da se na ovoj temi pisalo o njegovoj emisiji od kada je presao na Novu i to ne samo u temi Nova S, a sta si ti procitao i zasto se nasao prozvanim i jos skaces za glupost, to valjda najbolje znas.
pbg12345 Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 na novoj je ovo je najava sledece sezone, takodje na novoj
pt 2.0 Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) 17 hours ago, Jumanji said: jer sam bila ubedjena da se na ovoj temi pisalo o njegovoj emisiji od kada je presao na Novu i to ne samo u temi Nova S, a sta si ti procitao Uvodnj post ti zaista zvuči kao da se čudiš otkud Ivan I. na Novoj S (zbog onog smajlija na kraju) Otuda zabuna... Edited September 8, 2019 by pt 2.0
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 (edited) Pa celu (polu)sezonu je na Novoj vec ihaha... Edited September 8, 2019 by Frank Pembleton
levi Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 ali je poslednji post na temi još dok je bio na prvoj, o prelasku se pisalo na drugim topicima. jer je mali nebitan, osim po tome što ga je Vučić zabranio. može topic na deponiju/kdp
mraki Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 (edited) Najava im nije loša Edited September 9, 2019 by mraki
mraki Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 (edited) Vesna Pešić u gostima kod Ivanovića Skoro pa mi dodje da to pogledam... Edited October 4, 2019 by mraki
mraki Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 (edited) dupli... Edited October 4, 2019 by mraki
Recommended Posts