radisa Posted November 1 Posted November 1 Znaci Djilas na Telekomu prvi put ikad... I onda II nije trojanski konj?
Milošica Posted November 1 Posted November 1 1 hour ago, fusion_ said: Večeras Đilas kod Ivanovića. Fali još samo Sloba Georgiev 2
Zabalujev Posted November 1 Posted November 1 On 26. 10. 2024. at 17:48, booyaka said: Reklo bi se da nije otupeo oštricu Sem groznih animacija i čudnih boja (što verovatno ima veze sa studijskom tehnikom na BlicTV ili što sad gledam preko IPTV a ne EON), emisija je bukvalno ista kao i ranije, kao i 4.5 muškarca.
kud u maglu Simoviću Posted November 1 Posted November 1 1 hour ago, radisa said: Znaci Djilas na Telekomu prvi put ikad... I onda II nije trojanski konj? bio je i kod minje pre neki dan 1
kud u maglu Simoviću Posted November 1 Posted November 1 8 minutes ago, radisa said: Nisam znao... Otkud to da ga pustaju?
*edited by mod Posted November 1 Posted November 1 10 minutes ago, radisa said: Nisam znao... Otkud to da ga pustaju? Zato što su proverili gledanost kanala. 2 1 1
Zabalujev Posted November 1 Posted November 1 (edited) Neki dan video Lutovca u jutarnjem programu Blica kod Maje i Danila, prepucava se sa nekim lajavim gelipterom oko kopanja, a što se Minje tiče, kod nje od opozicije nije bio samo onaj ko je žurio na voz. Uopšte na Telekomovom kablu ne fali televizija gde mogu da se vide opozicionari, pored Blica tu je Insajder i Euronews, a ko je spreman za fajt može i kod Joksimović ili Stamenić u goste. Ovaj Newsmax nisam stigao još da ocenim, ne može se postići sa toliko besmislenih televizija. Uglavnom, ako ovo Ivanoviću ne pogura šer, ništa neće. Edited November 1 by Zabalujev
kud u maglu Simoviću Posted November 1 Posted November 1 6 minutes ago, Zabalujev said: Uglavnom, ako ovo Ivanoviću ne pogura šer, ništa neće. pa jbt đoković u premijeri emisije nije dobacio ni do 0,9, ovo neće da dođe ni do 0,3 šera
Sokrat Posted November 1 Posted November 1 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa jbt đoković u premijeri emisije nije dobacio ni do 0,9, ovo neće da dođe ni do 0,3 šera Koliko je imao dok je bio kod Šolaka? Jel mu drastično opala gledanost?
*edited by mod Posted November 1 Posted November 1 Verovatno su ih i pritisli sa prisustvom u medijima pa rešili da im daju moćni newsmax, EuroNews i Blic TV. Pa ako se neko buni mogu da izvuku neku BS statistiku. 2
kud u maglu Simoviću Posted November 1 Posted November 1 7 minutes ago, Sokrat said: Koliko je imao dok je bio kod Šolaka? Jel mu drastično opala gledanost? sigurno jeste, a koliko drastično ne znam nemam brojke, mislim da bi to mogao da zna @jorma shparga znam da mu je najveći šer na prvoj bio oko 40(emisija sa tozovcem) ako se ne varam gledanost mu pada za 10 puta prelaskom sa prva-nova-blic mada se na blicu lože da ima neke hiljade i hiljade pregleda na njihovoj app 1
jorma shparga Posted November 1 Posted November 1 7 hours ago, radisa said: Znaci Djilas na Telekomu prvi put ikad... I onda II nije trojanski konj? Odakle je to je upitno ali da je konjina to je valjda svima vec jasno... 1
Mel Posted November 2 Posted November 2 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sigurno jeste, a koliko drastično ne znam nemam brojke, mislim da bi to mogao da zna @jorma shparga znam da mu je najveći šer na prvoj bio oko 40(emisija sa tozovcem) ako se ne varam gledanost mu pada za 10 puta prelaskom sa prva-nova-blic mada se na blicu lože da ima neke hiljade i hiljade pregleda na njihovoj app A sta su najgledanije emisije u Srbiji, mimo Ukrajine na Hepiju naravno? Jel ima to negde izlistano?
Recommended Posts