bradilko Posted September 10 Posted September 10 (edited) sa terase, uh atio osuncane kuce valda. iz trpezarije gledam na lovcen. saf cu pokusati da slikam al imam neki levi telefon. pocinjem da cenim ove poglede Edited September 10 by bradilko 1 1 1
milfisland Posted September 10 Posted September 10 (edited) Grebaja mi je hit ljeta. Zajebi more, pa i Žabljak. Edited September 10 by milfisland 6
le petit nicolas Posted September 10 Posted September 10 (edited) ceo taj deo je divan. plavsko jezero, alipasini izvori - moze se iznajmiti bajs u plavu, pa do gusinja, i pored izvora nazad. i prokletije. treba proci dok jos nismo valorizovali. poz Edited September 10 by le petit nicolas 1 1
bradilko Posted September 12 Posted September 12 seva jako, imam osecaj da ce biti neko veliko nevreme
bradilko Posted October 12 Posted October 12 kupanje jos moze, ribica ima raznih, odok posle u kastel lastvu na lignjijadu 🤣 1 2
bradilko Posted October 15 Posted October 15 spasih jednu ribu, uplela se u ribarsku mrezu. i jedva je oslobodim kad se opet zakuca u istu mrezu pa jovo nanovo. pobeze negde bez hvala 😂. malo sam i cepnuo mrezu. nije to neki siromah ribar. mogao bih malo da im oparam mreze ubuduce.
Eleniko Posted November 9 Posted November 9 (edited) 3 minutes ago, bradilko said: mislim da je danas poslednje kupanje ove sezone Ovde onomad, s obzirom da vetrina ne posustaje, kupaće smo spakovali do sledeće godine. Inače već desetak dana čim zađe sunce, palimo peć. U kući se ne smrzavamo ali pošto volim neslojevito oblačenje (bokserice+ t-shirt), prija užarena pećka. Posebno kada imam cug ko da mi je Elon Mask projektovao dimnjak, razbija kako vuče. Edited November 9 by Eleniko 1
bradilko Posted November 9 Posted November 9 1 hour ago, Eleniko said: Ovde onomad, s obzirom da vetrina ne posustaje, kupaće smo spakovali do sledeće godine. Inače već desetak dana čim zađe sunce, palimo peć. U kući se ne smrzavamo ali pošto volim neslojevito oblačenje (bokserice+ t-shirt), prija užarena pećka. Posebno kada imam cug ko da mi je Elon Mask projektovao dimnjak, razbija kako vuče. otisao sam u bar baru da vidim ronilacka odela. prodavac mi preporucuje cressi medas dvodelno odelo. kod njih je 357 eura a malo gledam preko oko 200 eura.velika razlika. vidim i ovde ima jeftinijih ali ovaj ostaje nem na moje sugestije. kaze medas ili smert. nasao sam carape i rukavice. te su mi povoljnije u jednoj drugoj prodavnici. mares je brend. jos cu malo da saram po netu i da vidim cene i onda se odlucujem.
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 On 9.11.2024. at 18:44, bradilko said: otisao sam u bar baru da vidim ronilacka odela. prodavac mi preporucuje cressi medas dvodelno odelo. kod njih je 357 eura a malo gledam preko oko 200 eura.velika razlika. vidim i ovde ima jeftinijih ali ovaj ostaje nem na moje sugestije. kaze medas ili smert. nasao sam carape i rukavice. te su mi povoljnije u jednoj drugoj prodavnici. mares je brend. jos cu malo da saram po netu i da vidim cene i onda se odlucujem. što ne naručiš iz nekog online shopa preko, i kada platiš sve dažbine i transport biće jeftinije. inače ne ronim, nekako nikad nisam zaronio dublje od metar dva u životu a sada posle infarkta i sa stentom mislim da ću sačekati neki sledeći život da ulazim u to, ali bi voleo da nekim neoprenskim odelom sebi stvorim mogućnosti za plivanje kada je voda ispod 20C. mada mislim da kad se to odelo natopi sa nekoliko kg vode, da nije nimalo prijatno za plivati. inače ne znam da li pucaš pod vodom, obrati pažnju - izgleda da je neka zaraza napala kernje čitam po hrvatskim portalima da ima bolesnih riba, da isplivavaju na površinu i onda uginu posle toga sam se i ja setio da sam u pesku jedne plaže nedavno video kernju od 2-3kg, već sasušenu - čak ni lešinari nisu hteli da je rastrgnu. znači da je stiglo i do egeja. evo našao sam - kažu i brancin https://www.slobodnaevropa.org/a/boka-kotorska-ribe-virus/33173336.html pa da ebe oca, nije valjda da ćemo pod stare dane završiti na svinjetini i ribi iz uzgoja....
Eleniko Posted November 11 Posted November 11 ovo je od jednog ribara sa ostrva od pre neki dan, ne sećam se da su kernje imale ove fleke po koži, barem ne ove žute /tri sleva/. baš me smara da nam se bolesti šire po moru, svet odlazi u qrac.
kud u maglu Simoviću Posted November 11 Posted November 11 pa zar nije poenta tih wetsuit odela da se ne natapaju vodom?
bradilko Posted November 16 Posted November 16 nisam izdrzao a da se ne okupam. nije voda nesto prehladna il je slicna temp vazduha. ' bem li ga 1
Recommended Posts