onamonamo Posted July 17 Author Posted July 17 On 21. 6. 2024. at 9:29, kud u maglu Simoviću said: sve ti ne jebem šta je ovo Ova cena je na akciji...regularna cena je 20k dnevno. Imaju desetak ovakvih kuca i nonstop su zauzete. Uzgred, cuo sam da imaju cak 600 zaposlenih, vecina sa mauricijusa
Kampokei Posted July 17 Posted July 17 A propo ovozemaljskih priča, evo me posle nekog vremena u HN. Nema velikih promena u gradu, što iz moje perspektive nije ni tako loše. Ima nekih novih mesta sa dobrom kafom (npr. Fabrika u debelom hladu) i pekara sa odlicnim pecivima (npr. Reš). Restoranska ponuda pak, makar ako govorimo o užem području grada, identična kao i pre. Ili se varam? 1
bradilko Posted August 3 Posted August 3 srecom kisa da pogasi ove pozare po crnoj gori. danima se gde.god odes osecao dim u vazduhu.
zorglub Posted August 23 Posted August 23 Quote Zabranjeno kupanje na dve plaže u Crnoj Gori – loš kvalitet vode Loša voda za kupanje zabeležena je na lokacijama “Uvala Pržno” u opštini Tivat i “Žuta plaža 01” u opštini Kotor, piše u tekstu,
Ras Posted August 23 Posted August 23 Otkud Pržno (Plavi horizonti)? Šta tamo uzrokuje problem, strujanja, ili onaj restoran ako još uvek radi?
Eleniko Posted August 23 Posted August 23 (edited) Zar Pržno nije kod Miločera? Kažanegre? Edited August 23 by Eleniko
Ras Posted August 23 Posted August 23 Jeste mesto kod Miločera. Međutim, ovde je naznačena uvala Pržno u opštini Tivat - Plavi horizonti: - JP Morsko dobro Pretpostavio sam da bi uzrok problema mogle da budu otpadne vode iz naselja Luštica Bay. U međuvremenu sam pronašao postrojenje za preradu otpadnih voda koje je u blizini: Од Плави хоризонти до Sewage tower – Google мапе Laičke pretpostavke naravno.
namenski Posted August 23 Posted August 23 2 hours ago, Eleniko said: Zar Pržno nije kod Miločera? Kažanegre? Код тих Кажанегра сам летовао док је то Пржно било низ неколико камених кућа, без капи бетона, са 1 кафићем у повоју и Милочером у близини, који је, са околином био место на које је цела 1 Грчка могла даа дође и да само завиди... Цгорцима је требало само 30-ак година да све то уредно избетонирају, тражих Пржно колико недавно, али не успех да га пронађем, препознам тачније... 1
ivy Posted September 3 Posted September 3 (edited) 4 sata dnevno, 5-7 i od 17-19h, ima vode u HN 👀👀 Edited September 3 by ivy
onamonamo Posted September 3 Author Posted September 3 remontuju hrvati, bukvalno su sacekali prvi rujan da pocnu
kud u maglu Simoviću Posted September 3 Posted September 3 25 minutes ago, ivy said: 4 sata dnevno, 5-7 i od 17-19h, ima vode u HN 👀👀 navodno završavaju 08.09. https://rthn.co.me/restrikcije-vode-od-2-do-8-septembra-smanjene-sa-planiranih-11-na-sest-dana/ 1
ivy Posted September 3 Posted September 3 Da, mi smo tu par dana.. Srecom kamp ima vode bar u kupatilima..
bradilko Posted September 6 Posted September 6 (edited) milina kako je topla voda. malo je danas bilo uzburkano more ali ne mari. ovaj vikend je kljucan, posle dolaze kise ali naci ce se neki termin u oktobru i novembru. Edited September 6 by bradilko 2 1
ivy Posted September 7 Posted September 7 Jeste divno, bas uzivamo..ovde smo od utorka i volela bih da imamo jo par dana.. Kamp u Zelenici je bas simpa, u sumi je i rustican.. Bas kako volimo..
Recommended Posts