Anonymous Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Svi ti hoteli su letos bili zatvoreni, a većina zaposlenih šutnuta na ulicu. Radio je (kao nešto) onaj nesrećni palmon bej. 4 hours ago, morgana said: da, da, s tim da je jedan lijepi objekat u krugu hotela porusen, a javni prolaz zatvoren. opstinska vlast aktuelna u doba privatizacije je nesto nacula o rizort hotelima i pristala na sve sto je kupac trazio, sulud koncept za gradsku sredinu. U sad sam se setio kako sam se tada bio posvađao sa majmunom u crnom. Samo tako uzmu građanima prolaz i nikom ništa. 1
vladavsnarod Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 On 7.11.2020. at 21:32, Skyhighatrist said: Ova strana place za muralom, naravno sa budistickim motivima
foto Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 3 hours ago, bradilko said: ovakve treba da pod oruzanom pratnjom sprovedete do hrvatskih ili albanskih voda, u zavisnosti gde vec ide.
3opge Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 4 minutes ago, foto said: ovakve treba da pod oruzanom pratnjom sprovedete do hrvatskih ili albanskih voda, u zavisnosti gde vec ide. bolje odmah torpedirati ako ispusti govna. 1
bradilko Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 ovo je onaj norveski sto je bio na remontu. auu kakve mere su ovi doneli u vezi kovida.
Anonymous Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Ovaj deo mi se dopada: Quote Noćni klubovi i diskoteke nisu dozvoljeni. Radno vreme ostalih ugostiteljskih objekata, osim hotela, je od 7 do 20 sati, osim 24., 25., 30. i 31. decembra, kao i prvog, drugog, šestog, sedmog i osmog januara, kada su dozvoljene samo usluge dostave hrane.
bradilko Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 28 minutes ago, Anonymous said: Ovaj deo mi se dopada: razumeo bih da su zatvorili sve ali pustaju za bozice da se tulumari.
bradilko Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 prvo osoljavanje. nema skoro nikog na plazi. ja pustam muziku, konobarisem samom sebi, kupam se kao morz.. 🇲🇪☀️ 1 1
bradilko Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 kad udjes ladno ali par zamaha i pola sata nisam izlazio. uhh ovo mi je falilo
Frank Pembleton Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Meni prijatelji bili u HN za praznike.Samo noge, hlaaadna voda bila. .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts