Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

ima jedna zgrada u sutomoru, na magistrali je, kad se ide prema baru nekih 500m pre autobuske.... kad god prodjem pomislim da bi trebalo da stanem da je slikam....cini mi se da je to jedna od najruznijih zgrada na svetu

• +1 1
Posted

ah, čuvena zgrada sa pagodom! :rolleyes:

čovjek-vlasnik-investitor je dograđivao ono čudo godinama, sad pola apartmana, sad jedan i po, u zavisnosti od toga koliko je uspješna sezona bila, koristeći pritom najrazličitije materijale, karton i šper-ploča included... i tako, dal' izdavo, dal' prodavo, uglavnom uspješno poslovao sve dok se vlasi nisu dosjetili da ga priupitnu za neke dozvole i slične trice (valjda kad je neka od tradicionalnih koverata negdje zalutala ili ispala mršavija od očekivanja). i čovjek-preduzetnik-inovator, ne budi lijen, nakatari na vrh onoga budistički hram, ni manje ni više, i registruje budističku vjersku zajednicu u CG - i tako uspješno spriječi napaćenu državu da mu nešto uradi sa onim ruglom, jerbo se ne smije na vjerske objekte udarat...

• Haha 4
  • Hvala 1
Posted

Ne zna se iz kog ugla je lepša :lolol:

AwCKka1.png

ky7rtt1.png

6sNTMEO.jpeg

JlZq99f.png

uvYpAOu.png

Posted

auuuu, ovo je za spojler. bole oči, moderacija duradi nešto. 

kad već država neće. 

Posted

Potpuno fenomenalno, sledeće godine idem da vidim to čudo.

Posted

Boze, naglas sam se nasmejala. Ovo izgleda ima vise kupola da po potrebi bude i «pagoda» i «crkva». 

A realno kad se ovako gleda bez kupola meni vise lici na zatvorsku zgradu, nego turisticke apartmane. 

Sta je sa hotelima u HN/Igalo, Plazom i Igalo? Secam se poslednji put kad sam bila (2013., valjda) da su kao prodati, ali niko nista nije renovirao?

Posted

sad kad natenane imam prilike da gledam, ova zgrada mi izgleda kao hundertvaser za siromasne

Posted
3 hours ago, Moonwalker said:

Sta je sa hotelima u HN/Igalo, Plazom i Igalo? Secam se poslednji put kad sam bila (2013., valjda) da su kao prodati, ali niko nista nije renovirao?

Ništa, stoje kakvima ih i pamtiš i čekaju revoluciju da ih oduzmemo Milovom kumu i njegovoj propaloj firmi 

• Hvala 1
Posted (edited)

Kum znaci, busines as usual. Tolike godine, a da nijedan veci hotel nije renoviran sem, cini mi, se onog u Njivicama.

U hotel Igalo smo isli kao deca.

Plaza je bila dobar kongresni hotel samo odavno zreeeo za renoviranje. Iznutra pre svega.

Zadnjih godina kad smo dolazili isli smo u onaj mali blizu manastira Savina, ali mi zafali komfor veceg hotela. 

Jesu li poceli da preciscavaju vodu koja odlazi u more na tehnicku? 

Edited by Moonwalker
  • +1 1
Posted

da, da, rivijera u njivicama je renovirana, mada ne sjajno, a plaza i igalo cekaju bolja vremena, nazalost. tamaris je srusen, a hotel topla izmjesten iz imovine drzavnog hotelsko-turistickog preduzeca prije njegove privatizacije i prodat odvojeno, jeftino i lose.

dva hotela u bijeloj, delfin i park, kupio je domaci tajkun.

prerada vode je krenula prije dvije godine, projekat jeste bio lopovski i ima gresaka ali se sve u svemu isplatila, sudeci po cistoci vode. 

• +1 2
Posted

Da cini mi se da je Topla otisla Madjarima. Gledala sam malo, isto kao sto pamtim iz detinjstva samo malo nasminkano spolja.

Posted
2 minutes ago, morgana said:

prerada vode je krenula prije dvije godine, projekat jeste bio lopovski i ima gresaka ali se sve u svemu isplatila, sudeci po cistoci vode. 

:hail:

Posted
25 minutes ago, Moonwalker said:

Da cini mi se da je Topla otisla Madjarima. Gledala sam malo, isto kao sto pamtim iz detinjstva samo malo nasminkano spolja.

da, da, s tim da je jedan lijepi objekat u krugu hotela porusen, a javni prolaz zatvoren. opstinska vlast aktuelna u doba privatizacije je nesto nacula o rizort hotelima i pristala na sve sto je kupac trazio, sulud koncept za gradsku sredinu.

• +1 1
Posted

Delfin i Park deluju da su lepo renovirani.

Koliko kapiram počelo je prečišćavanje vode za Novi i Igalo, a rivijera u zalivu nije prikačena.

• +1 1