Anonymous Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Progrize sve što se može progristi, pojede svu hranu, uđe na kraju i u vreću za spavanje noću gostima, meni ne smetaju, ali realno to je smrt za dom kad uspe da uđe unutra. Pripada porodici pacova, iako liči na vevericu.
Anonymous Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 A ove likove ispod puha (Hrvate) sam te večeri ubeđivao da mogu do finala u fudbalu, malo su me čudno gledali.
Frau Gabrijela Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 12 minutes ago, Anonymous said: Progrize sve što se može progristi, pojede svu hranu, uđe na kraju i u vreću za spavanje noću gostima, meni ne smetaju, ali realno to je smrt za dom kad uspe da uđe unutra. Pripada porodici pacova, iako liči na vevericu. zabava zagarantovana.
Ras Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Pre nekih sat vremena, tačno iznad najviših vrhova Lovćena prikazao se onaj lgbt znak. Šta bi to moglo da znači?
InvisibleLight Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) smesan mi ambivalentan ton ovog teksta budve for dummies, izmdjeu prezira zbog 'urbanistickog i turbofolk kaosa' i divljenja/zavisti zbog zgrtanja love i profilisanja turizma nikad nisam bila u budvi a bas bih volela sve to da vidim! (na pola dana, ne vise:) ) a cg jadran mi je mnogo lep, da nema cro isla bih tamo boze, spasi cro jadran od koncesionara Edited August 12, 2018 by InvisibleLight
čekmeže Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Ja Bečiće nisam mogao da prepoznam prošle godine posle 10 godina, a Budvu tu i tamo (Trokadero je na istom mestu). Ono što mene užasava u celoj toj priči je infrastruktura koja ni pre nije mogla da udovolji zahtevima a kamoli sada. Tu niču stambene zgrade u brdima do kojih vodi isti onaj nikakav put kao i dok zgrada nije postojala, gde ide kanalizacija bolje da ne znam...bio sam u oktobru i đubreta je bilo na sve strane, mogu misliti kako je u sezoni. U Hrvatskoj nisam bio do pre dve godine i ono što mi se dopalo je što vidiš puno mesta netaknute prirode na kojima bi u CG ili Grčkoj odavno niknuo neki komplex, hotel...
namenski Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 30 minutes ago, čekmeže said: bio sam u oktobru i đubreta je bilo na sve strane, mogu misliti kako je u sezoni. Isto. Mislim, nadjes ga na istom mestu na kome si ga video prethodne sezone 31 minutes ago, čekmeže said: ili Grčkoj Ovo ti bas i nije neko poredjenje: Grcka ima preko 13,000 kilometara obale, ima tu jos mnogo da se radi da bi se dostigla 1 CG Ali sa se trude - trude se. Ima i na CG primorju jos uvek mesta netaknutih, ali im se moze prici ili samo s mora ili sve dugotrajnijim pesacenjem. Cenim da ce za jedno najvise 5 godina da i to dokusure.
InvisibleLight Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 39 minutes ago, čekmeže said: Ja Bečiće nisam mogao da prepoznam prošle godine posle 10 godina, a Budvu tu i tamo (Trokadero je na istom mestu). Ono što mene užasava u celoj toj priči je infrastruktura koja ni pre nije mogla da udovolji zahtevima a kamoli sada. Tu niču stambene zgrade u brdima do kojih vodi isti onaj nikakav put kao i dok zgrada nije postojala, gde ide kanalizacija bolje da ne znam...bio sam u oktobru i đubreta je bilo na sve strane, mogu misliti kako je u sezoni. U Hrvatskoj nisam bio do pre dve godine i ono što mi se dopalo je što vidiš puno mesta netaknute prirode na kojima bi u CG ili Grčkoj odavno niknuo neki komplex, hotel... zanimljivo, i drugi tekst danas na temu cg turizma dolazi iz hrvatske, ovaj put bas sa divljenjem, novi monako, nova azurna obala :D eto puteve ce raditi kinezi, kao i peljeski most.. (citam drugde da je uradjen plan za ol inkluziv rezort na bolu koji cce upropastiti zlatni rat (koji je meni ionako 'onako' ali generalno mestani se bune) za sto godina ko ide na more ce letovati u tim fakin rizortima zlatnim kavezima - kruzerima na kopnu ili nece nikako
beta Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 na braču još uvek valjaju sela bez plaža atraktivnih za turiste ali su i ona na udaru.
morgana Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) On 12.8.2018. at 12:36, InvisibleLight said: zanimljivo, i drugi tekst danas na temu cg turizma dolazi iz hrvatske, ovaj put bas sa divljenjem, novi monako, nova azurna obala eto puteve ce raditi kinezi, kao i peljeski most.. To su placeni tekstovi. Finansira ih Turisticka organizacija CG, lokalne turisticke organizacije i turisticki kompleksi Porto MNE, Lustica bay i Portonovi. Edited August 13, 2018 by morgana
bradilko Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 5 hours ago, morgana said: To su placeni tekstovi. Finansira ih Turisticka organizacija CG, lokalne turisticke organizacije i turisticki kompleksi Porto MNE, Lustica bay i Portonovi. +1 jasno ko dan.. i kad budemo napravili jednu stvar a ta stvar je da nema pomešanog mirisa borovine, mora i hiljade tona smeća na letnjoj žegi onda naklon a ovako neka mi se napuše kurca svi ti turistički radnici i njihov turizam pizda im materina nesposobna
InvisibleLight Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) e pa nisam znala da se to radi.. Edited August 14, 2018 by InvisibleLight
Recommended Posts