Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

A šta bi sa autoputom Ljig-Preljine, rok je bio avgust 2016 za završetak, da li je farbana krmača nešto izjavila na tu temu?

onomad su govorili o 20. i nekom avgustu

:unsure:

Posted

Tu je jebeni semafor već nekoliko meseci, a niko ništa ne radi na tom smrdljivom mostu. Izgubismo sat vremena u povratku.

Sad su bile dve policijske patrole umesto semafora, ali ne pomaže mnogo, opet sat vremena. Slično i između Prijepolja i Nove Varoši, isto semafor, samo za nijansu manja gužva.

Još mi budale krenuli preko Žabljaka i Pljevalja na Užice kao da izbegnemo Moraču i posle pentranje na Kopaonik preko Jošaničke banje, a dobismo cirka dva sata stajanja u mestu.

Posted

znači™ na valjevo?

Posted

znaci u grcku, u solunu si za 6.5 sati iz bgd

Posted

do soluna 100 somuna

džaba, već sam dolje

:(

Posted (edited)

Može i Ibarskom pod uslovom da se u Čačak stigne noću, onda i onaj ringišpil nije strašan.

Na dalje Mokra Gora, Višegrad, Goražde, Foča, Trebinje. >_>

edit:

@KUMS

ti se vraćaš, neeema pomoći, radovi u Požegi su pre petlje za Valjevo. Jedino ako može iz Užica nekako direktno za Kosjerić pa da to izbegneš.

Btw. Čačak je za tu gužvu ništa.

Edited by Tribun_Populi
Posted

imam ortaka koji vozi beograd obala za 6 sati, docim ja nikada nisam uspeo da se spustim ispod 11-12 sati a u najvecem broju slucajeva sam uspeo da se smorim na povratku nazad tu negde oko cacka i odem da kuntam na neki parking pored nekog jezera...

taj put je nesto najgore u cijeli svijet i vise ne postoji sila koja me moze naterati tamo da vozim, ni panameru da mi neko da a da moram da vozim ibarskom i dalje, ne bi je uzo.

Posted

tako sam i došao. s tim da od čačka idem na mrčajevce, dražić i kragujevac

jery ima neko skretanje pre čačka za taj deo?

Posted

tako sam i došao. s tim da od čačka idem na mrčajevce, dražić i kragujevac

jery ima neko skretanje pre čačka za taj deo?

A jbg, onda moraš da upadneš u požešku klopku, ona se izgleda nemere zaobići.

Tim putem (preko Gruže i KG) smo i mi sad, a nemaš gde drugde sem Čačka tj može od Požege preko Arilja i Guče ali izlazi u Kraljevo, daleko je i ne vredi, plus pitanje je kakav je put.

Posted

imam ortaka koji vozi beograd obala za 6 sati

Šta vozi, helikopter?

Posted

vozi onu nadrkanu oktaviju RS ili tako nekako, bolesnik, sece krivine i slicno. sreca da ne ide vise na more u CG inace smo uvek bili u fazonu da gledamo vesti da nije neko sleteo u moracu i slicno.

Posted

To je već ozbiljno ludilo.

KUMSe, kakvo je vreme ovih par dana bilo u Boki, hteli mi da se spustimo sa planina da osolimo pozadine ali odustali zbog kiše?

Posted

juče bilo oblačno i nešto kiše al je moglo da se kupa

i danas ima oblaka, al onih paperjastih bez opasnosti za kišu

po prognozi je kiša tek u petak al nešto delimično

Posted

trebalo je veceras na autovoz da idem, sad moram kolima :(

sad kad vidim sta pisete, ne znam kuda cu... mislim se cak preko zvornika ili rozaja