Jump to content

Scott Pilgrim vs. the World

Featured Replies

• Author
skot pilgrim treba da je kul, tj. awesome, a ne neki tunjavko s onakvim glasićem.
049.png^_^
  • Replies 117
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jes, stupid scott može biti awesome, ali onako baš beživotan je baš dosadan, kao skoro svaka serina uloga. ali ne znam ko bi bio bolji, neki no name verovatno.

Edited by Midnight

• Author

Imao je Cera svojih trenutaka, ali u globalu... da. Bilo bi bolje sa nekim drugim Scottom. A opet, sta je na ovom svetu savrseno? -_-

super filmic!

• Author

Najzad neko ko zna sta valja!

Edited by Calavera

Najzad neko ko zna sta valja!
da, Manuele, al hipsteri su njegovi klasni neprijatelji.
  • Author

Hm... u tom slucaju je u pravu jedno 63%.

Edited by Calavera

da, Manuele, al hipsteri su njegovi klasni neprijatelji.
gde si ti jos vidio da ovoliko hipstera postrada ko ovde?
  • Author
ZZ1C7CF4AB-550x329.jpgA sta, vi ne verujete 1 Guillermu?

Odgledah i ja film. Skroz je do jaja i simpatican.Doduse gledao sam ga posle 2 flase vina ali utisak mi je da je dovoljno zabavan da bih mogao ponovo da ga gledam.

• Author

In vino veritas!

• 4 weeks later...

Ko nije gamer ili hipster ne verujem da će razumeti niti ceniti ovaj film. Ali čak i ti easteregg-ovi i reference na video igre su previše kriptične i dvosmislene. Ako se zanemari to kao nebitno, film je svega osrednji. Ja dok sam ga gledao, sam učitavao u njega mnogo više nego što zapravo jeste.

Poslednja bitka i fazon sa novčićima je iz No More Heroes, i kad se biju dve ribe je skroz Soul Calibur fazon. Takođe ispadanje novčića iz pomrlih neprijatelja je iz River City Ransom-a. Tema iz Zelde na početku filma... Nisam primetio još referenci. :( Osim DDR-a, Pacmana...

Edited by Utvara

• Author

A to sto se Roxy preziva Richter i koristi bic, kao Richter Belmont iz Castlevanie? G-Man? Uostalom, evo ti opsirnija lista. U komentarima ih ima jos i vise.

Ko nije gamer ili hipster ne verujem da će razumeti niti ceniti ovaj film.
Ne mora da se bude hipster, ali biti upoznat sa tom kulturom je pod obavezno. Meni je 2-3 prijatelja koji nisu uopšte iz te priče reklo da je ovo bukvalno jedan od najglupljih filmova koje su gledali u životu. I nisam imao pojma odakle uopšte da počnem sa objašnjavanjem poente svega toga... Mislim da je zato film i flopovao, jednostavno se obraća preterano uskom krugu ljudi.

Edited by stamcha

Ne mora da se bude hipster, ali biti upoznat sa tom kulturom je pod obavezno. Meni je 2-3 prijatelja koji nisu uopšte iz te priče reklo da je ovo bukvalno jedan od najglupljih filmova koje su gledali u životu. I nisam imao pojma odakle uopšte da počnem sa objašnjavanjem poente svega toga... Mislim da je zato film i flopovao, jednostavno se obraća preterano uskom krugu ljudi.
Biće ovo cult classic. Valjda će na DVDju nešto da uzmu...
A to sto se Roxy preziva Richter i koristi bic, kao Richter Belmont iz Castlevanie? G-Man? Uostalom, evo ti opsirnija lista. U komentarima ih ima jos i vise.
G-Man naravno, Castlevaniu nisam igrao kao mali ;_;