Jump to content
IGNORED

Mad Men

korindjar

Recommended Posts

Posted

kampanja za Emi; ja bih kupio šta god da prodaju:

MM_EmmyAd_Joan_FM6.jpg

MM_EmmyAd_Don_FM6.jpg

MM_EmmyAd_Sally_FM5.jpg

MM_EmmyAd_Betty_FM4.jpg

Posted

Meni je potpuno nadrealno forsiranje Dona Drejpera kao nekog ultraseksi muškarca; to se odlično vidi na ovim reklamama gde i 1 Pit Kembel realno ispada veća muškarčina od njega. Realno, Džon Hem je za "Mister Masni Uvojci" (ilustrovano na slici), potpuno nespojiv sa svime što tog lika prati u ovoj seriji, zastakljenog i sterilnog pogleda. Njegov lik eventualno može da proda to što mu ime govori, neku slaninu i to sapunjaru. Sa druge strane, Rodžer Sterling razbija, baš kao i Džoan. Harizmatične ličnosti, harizmatični likovi.

jon-hamm.jpg

Posted

Samo ti je krivo jer znaš da će pre ili kasnije izgladiti odnose sa Džoan.  -_-

Posted

Ko uopšte spori da je Sterling najbolji tip u seriji?

Don je (bio) zanimljiv zbog tamo neke misterije, ne zna se poreklo, malo priča o sebi, uuu, mora da je ko zna šta <_< Dočim se za Rodgera odmah vidi ko je i šta je, ali džabe! Old school laissez-faire harizma FTW.

Posted

Drejper me na ovoj slici gore podseca na Noleta No.1

Posted (edited)

Taj Džim, znam da je došao iz one druge agencije, da je neki accountman, Chaughov Rodger Sterling... ali ne sećam se čime se Don sad njemu toliko zamerio :unsure:

Zamerio mu se time što postoji. Don je lepo rekao onoj budali: ovo je agencija gde se autoriteti baš i ne poštuju. Ali oni mrze Dona jer "things finally work here". Zato je ovaj mali Ginsberg i prsao.

A koliko agencija radi imali smo prilike da vidimo u prethodnoj epizodi kada je Džoan zakukala Pegi...

Udri Done, pobi gi svi!

Edited by McCabe
Posted

Dobra sezona, iznad ocekivanja.

Don/Pegi scena malo na pateticnu stranu, ali dobro...

Dzoan je kraljica.

Posted

uh, kakva epizoda. što se mene tiče, mogli su na njoj i da završe ovu polusezonu...

Posted (edited)

Dobra sezona, iznad ocekivanja.

Don/Pegi scena malo na pateticnu stranu, ali dobro...

Dzoan je kraljica.

Da, za nijansu su ga preterali sa onim tancom uz Frenkija, inače je sve bilo tip-top.

Edited by Turnbull
Posted (edited)

мени био одличан приказ те алтернативне верзије фамилије из рекламе за бургер шек, мама и тата отплешу па одведу сина на клопу, са све обриши се мусав си

Edited by Dionysos
Posted

sve to u burger šeku mi je bilo presmešno!

Posted (edited)

мени био одличан приказ те алтернативне верзије фамилије из рекламе за бургер шек, мама и тата отплешу па одведу сина на клопу, са све обриши се мусав си

:lolol:

Jeste!

A meni bilo super kako Pegin prvi predlog (a posle i drugi) odslikava njeno trenutno stanje duha - she needed permission form daddy.

I na kraju ta alternativna porodica, kao neka vrsta razrešenja za svo troje, koji, svako na svoj način, pate što nemaju "normalne" porodice.

Edited by Turnbull