MayDay Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 tekst je savremen po formi ali univerzalan po sustini, molicu lepo..
sherman Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 (edited) tekst je savremen po formi ali univerzalan po sustini, molicu lepo..evo ako ima nekih koji nemaju dovoljne snage i da odslusaju muzikuDanijel:Cijeli sam dan na sljaciubise me i znacipopijem malo da mi prodje danXenia:Onda mi dodjes kucihteo bi obrok vrucisamo izvoli, pa ga spremi samDuet: REF.Prija mi supicaprija mi supicakada cijele nocibljujem kao lasicaPrija ti supicaprija ti supicakad mi kuci dodjespijan kao buljicaDanijel:Hajde, daj mi samo malohajde, daj mi samo malohajde, daj mi samo malokad te molim jaXenia:Ne dam ti, pijana budalone dam ti, pijana budalone dam ti, pijana budalonisam blesavaDanijel:Ma, kakva si to zenaneces da mi dasmalo vruce supea to mi tako treba, znas2xSupica...buljica...supica...buljica...Duet: REF. 2xPrija mi supicaprija mi supicakada cijele nocibljujem kao lasicaPrija ti supicaprija ti supicakad mi kuci dodjespijan kao buljica Edited September 23, 2010 by sherman
Venom Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iz moje perspektive, takođe isključivo su krive gospodže mame, što su razmazile svoje devojčice sinčiće da svaki dan mora da bude (i) supa ne kuvaju supu svojim draganima. <_< .Resenje je naravno emancipacija zena.Samo sto ce tada muskarci sami da kuvaju supicu, ali... ko ce da nosi kabaste stvari onda? Ja bih kuvao supu na tvom mestu .(salim se)
teacher Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iz moje perspektive, takođe isključivo su krive gospodže mame, što su razmazile svoje devojčice sinčiće da svaki dan mora da bude (i) supa ne kuvaju supu svojim draganima. <_< .Hoćeš da kažeš da ja kad dođem sa njive, moram da pristavim sebi supu, dok se gospodža izvrndupečila i čita knjige?
pacey defender Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Hoćeš da kažeš da ja kad dođem sa njive, moram da pristavim sebi supu, dok se gospodža izvrndupečila i čita knjige?a šta ako je ona ranila stoku i šurila piliće, a ti pio sa onim tvojim pajtosima ispred mesne? šta onda?
teacher Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a šta ako je ona ranila stoku i šurila piliće, a ti pio sa onim tvojim pajtosima ispred mesne? šta onda? Onda ima da ćuti, jer tako i Bog zapoveda.
leto je Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Onda ima da ćuti, jer tako i Bog zapoveda.Isus je Magdaleni dozvoljavao da priča.
sherman Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Isus je Magdaleni dozvoljavao da priča.Isus je bio mlakonja...taj supu u zivotu nije probao
dig_chohano Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Mene baba naucila da je bolje da sam sprckam instant supu no da mi je ona kuva.
Krotka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mene baba naucila da je bolje da sam sprckam instant supu no da mi je ona kuva.To baba !
leto je Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Isus je bio mlakonja...taj supu u zivotu nije probao Onda ima da ćuti, jer tako i Bog zapoveda. Someone's trash is someone's treasure. Sex and the CityAli stvarno, dosta oftopika.
dig_chohano Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Jbt, zbog citata si zasluzila da zavrsis u supi...
расејан Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mene baba naucila da je bolje da sam sprckam instant supu no da mi je ona kuva.Што рече једна комшиница некад давно, "лако је данас бити домаћица, имаш те најлон супе и готово".
najgori Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7duTxik2AAs :Hail:
Recommended Posts