ToniAdams Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Da ja sad napišem kako ne mogu 5 dana bez pljuga ili 5 dana da sedim gajbi, pretpostavljam da bi se našao neko ko to nikako ne razume.ma daj, razmazen si
ivy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 milsim na generalnu nepromenljivost navika jer nishta ne mora i nece se umreti i docice vreme kada ce se ponovo moci upraznjavati i uzivati u voljenim navikama,a do umiranja ihaj
precog Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a i gramatika je ruzna navika, ko je jebe.
Dankan Ajdaho Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kada smo otišli posle na Ohrid, tu sam se ponadao da će biti nešto tečnije klope. Ali zajeb - u Makedoniji ne služe čorbe posle 11h ujutro . Ovo je i mene fasciniralo, išao sam na ručak pre dvanesest ne bih li uhvatio supu/čorbu. Ume li neko da objasni ovaj fenomen?
pacey defender Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 milsim na generalnu nepromenljivost navika jer nishta ne mora i nece se umreti i docice vreme kada ce se ponovo moci upraznjavati i uzivati u voljenim navikama,a do umiranja ihajPazi, ako su te navike takve da će taj neko sam sebi da skuva tu supicu, to je onda ok. Meni su čudni ljudi koji imaju takve navike ali očekuju da to nekako padne s neba; najčešće tako što će keva ili (buduća) supruga to doveka da sprema. Imam takve drugare.
ivy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Pazi, ako su te navike takve da će taj neko sam sebi da skuva tu supicu, to je onda ok. Meni su čudni ljudi koji imaju takve navike ali očekuju da to nekako padne s neba; najčešće tako što će keva ili (buduća) supruga to doveka da sprema. Imam takve drugare.pa to ti pricham!!!!
sherman Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 (edited) sta je vama dvoma.ako ne zna da skuva jebenu supicu, onda neka ona iznosi i unosi teske i kabaste stvari niz stepenice sa svojim drugaricama nesupacicama Edited September 23, 2010 by sherman
ivy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 sta je vama dvoma.ako ne zna da skuva jebenu supicu, onda neka ona iznosi i unosi teske i kabaste stvari niz stepenice sa svojim drugaricama nesupacicamauuuuu..
ivy Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a i gramatika je ruzna navika, ko je jebe.to ti pricham!
расејан Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 sta je vama dvoma.ako ne zna da skuva jebenu supicu, onda neka ona iznosi i unosi teske i kabaste stvari niz stepenice sa svojim drugaricama nesupacicamaЗаборавио си уз степенице.Нека га, нека носи, тако ће заслужити да му неко скува супу.
Krotka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Iz moje perspektive, takođe su krive gospodže mame, što su razmazile svoje devojčice da ne kuvaju supu svojim draganima. Tako da su oni koji vole supu (tzv supadžije ili rinflajšovci) osuđeni da sami sebi spremaju supu i ostala jela, koja nisu mleveni nokti i oči od svinje i krave.Iz moje perspektive, takođe isključivo su krive gospodže mame, što su razmazile svoje devojčice sinčiće da svaki dan mora da bude (i) supa ne kuvaju supu svojim draganima. <_< .
sherman Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Iz moje perspektive, takođe isključivo su krive gospodže mame, što su razmazile svoje devojčice sinčiće da svaki dan mora da bude (i) supa ne kuvaju supu svojim draganima. <_< .Draga Krotka, imam neki zamrzivac sanducar sestotonac u potkrovlju, da li bi bila ljubazna da svratis da ga sneses u podrum. cini mi se da bi tamo sjajno cucnuoa ja cu za to vreme da ti skuvam jednu supicu, da ti se ne zavezu crevahttp://www.youtube.com/watch?v=7duTxik2AAs
MayDay Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 shermane, umrla sam na ovu stvar. :Dnisam ni znala sta je sve zena nasnimala!!! jadan sam fan skroz.
sherman Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 shermane, umrla sam na ovu stvar. :Dnisam ni znala sta je sve zena nasnimala!!! jadan sam fan skroz.najstrasnije su maznuli onog Vasudevinog Gummy bear-a. samo nalepili ovaj savremeni tekst
Recommended Posts