Jump to content
IGNORED

Podcast

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)

auh ja mislio da je prica zavrsena i da u sledecoj epizodi dolazi neki drugi slucaj. okej onda

Edited by 189-
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Radiolab: The Living Room

Producer Briana Breen brings us the story: Diane’s new neighbors across the way never shut their curtains, and that was the beginning of an intimate, but very one-sided relationship.

komentari na epizodu su jos zanimljiviji.

• 5 months later...
Posted

Undisclosed je super, ako vas zanima sam slucaj. Storytelling nije ni blizu nivoa Serial [koji ce btw postati TV serija!]. 

Elem, ovo zvuci zanimljivo: 

http://www.limetownstories.com/

• 1 month later...
Posted

Dobro, ovo je potpuno drugacije, nisam bas ovako nesto ocekivao. Vidjeo sam ranije da ce tema sezone biti neki vojnik, ali mislio sam da je isto neko ubistvo u pitanju. 

U svakom slucaju, jedva cekam drugu epizodu :)

Posted

Svakakvih bizarlija sam odgledao još na onom "starom" Vice-u, dok još nije postao global, ali pre neki dan iz nehata naleteh na epizodu podkasta, onako vrhunsku.

Tip ima i sajt, ali sam ostavio ovu epizodu sa YT, jer je cura fenomenalna.

Joe Rogan (Podcast Site)

Za ljude s biciklizma, dobar podkast sa Armstrongom, par godina kasnije, a ima i tona komičara i MMA boraca jer je domaćin, za koga nisam do juče čuo, takodje neki exUFC štagod i valjda komičar takodje.

Posted

dajte neke zanimljive pdocaste, sto vise epizoda to bolje. neki zanimljivi intervjui ili opie and anthony format.

• 1 month later...
Posted

slusam ga redovno ali je sada prso skroz.

• 1 year later...
Posted

S-Town

Barem jednako dobro kao prva sezona Serial.