Sunday at 11:132 days 49 minutes ago, Turnbull said:Ovo se nisam nado...Lol, salim se, naravno da jesam.Vidim da pratis guskicu Andreu (i ja... povremeno priznajem, i jako mi je optimizam podigao njen "nervni slom" u jednoj Lokomotivi od pre nedelju dve), i pitanje:da li je ona odbranila doktorat na Filozofskom, jer koliko sam je ispratila ona je zavrsila FPN, a ovde su je prestavili kao filozofkinju sto meni licno lici na lecenje nekih malih licnih kompleka? Edited Sunday at 11:142 days by gsb
Yesterday at 08:021 day Pa da li je moguce da je ova prepametna mlada zena pre samo mesec dana ugostila sina novog ministra informisanja i jednog od osnivaca Pokreta za narod i drzavu? Kakva neverovatna koincidencija...
Yesterday at 08:381 day ma kakvi, nego ova sacica izdajnika po obicaju truje ovo sveto mestoni prvi ni poslednji put da turnbull i slicni ukazuju na pojave koje ne postoje u nasem drustvu, divnoj gradjanskoj srbiji, vec samo izmastana u njihovim glavama Edited yesterday at 08:391 day by pbg12345
Yesterday at 09:381 day 1 hour ago, Lezilebovich said:Cemu taj fokus na tu Andreu ? Da li ju je neko ovde hvalio ili ...sukob dve liberalne struje
Yesterday at 09:441 day 1 hour ago, pbg12345 said:ma kakvi, nego ova sacica izdajnika po obicaju truje ovo sveto mestoni prvi ni poslednji put da turnbull i slicni ukazuju na pojave koje ne postoje u nasem drustvu, divnoj gradjanskoj srbiji, vec samo izmastana u njihovim glavamaOvo deluje kao neka ironija i pokusaj šaljenja, a ja sam stvarno ozbiljno pitao i nemam pojma ko je dotična ...
Yesterday at 09:471 day Da, bilo je ozbiljnih pohvala na ovom topiku. Doduse, u zadnje vreme su se malo proredile.
Yesterday at 10:541 day 1 hour ago, Lezilebovich said:Ovo deluje kao neka ironija i pokusaj šaljenja, a ja sam stvarno ozbiljno pitao i nemam pojma ko je dotična ...minut vremena je potrebno da sam dodjes do odgovoraako turnbull u nekoliko postova naglasava "prepametna" bice da je upravo to bio opis mlade podkasterke od strane odusevljenog forumasa
7 hours ago7 hr Pravo dobar HistoryCast. Jesu suštinski vanila, jer ne možeš ispričati mnogo u emisiji od 2.5 sata, ali dovoljno da ljudi kopaju dalje ako se zainteresuju.Epizode o vijetnamskom i španskom gradjanskom ratu su super. Edited 7 hours ago7 hr by Amos