Jump to content

Podcast

Featured Replies

49 minutes ago, Turnbull said:

Ovo se nisam nado...

Lol, salim se, naravno da jesam.

Vidim da pratis guskicu Andreu (i ja... povremeno priznajem, i jako mi je optimizam podigao njen "nervni slom" u jednoj Lokomotivi od pre nedelju dve), i pitanje:

da li je ona odbranila doktorat na Filozofskom, jer koliko sam je ispratila ona je zavrsila FPN, a ovde su je prestavili kao filozofkinju sto meni licno lici na lecenje nekih malih licnih kompleka?

Edited by gsb

Ne, ne, jeste zaista zavrsila filozofiju. Sasvim sigurno.

Pa da li je moguce da je ova prepametna mlada zena pre samo mesec dana ugostila sina novog ministra informisanja i jednog od osnivaca Pokreta za narod i drzavu? Kakva neverovatna koincidencija...

Cemu taj fokus na tu Andreu ? Da li ju je neko ovde hvalio ili ...

ma kakvi, nego ova sacica izdajnika po obicaju truje ovo sveto mesto

ni prvi ni poslednji put da turnbull i slicni ukazuju na pojave koje ne postoje u nasem drustvu, divnoj gradjanskoj srbiji, vec samo izmastana u njihovim glavama

Edited by pbg12345

1 hour ago, Lezilebovich said:

Cemu taj fokus na tu Andreu ? Da li ju je neko ovde hvalio ili ...

sukob dve liberalne struje

1 hour ago, pbg12345 said:

ma kakvi, nego ova sacica izdajnika po obicaju truje ovo sveto mesto

ni prvi ni poslednji put da turnbull i slicni ukazuju na pojave koje ne postoje u nasem drustvu, divnoj gradjanskoj srbiji, vec samo izmastana u njihovim glavama

Ovo deluje kao neka ironija i pokusaj šaljenja, a ja sam stvarno ozbiljno pitao i nemam pojma ko je dotična ...

Da, bilo je ozbiljnih pohvala na ovom topiku. Doduse, u zadnje vreme su se malo proredile.

1 hour ago, Lezilebovich said:

Ovo deluje kao neka ironija i pokusaj šaljenja, a ja sam stvarno ozbiljno pitao i nemam pojma ko je dotična ...

minut vremena je potrebno da sam dodjes do odgovora

ako turnbull u nekoliko postova naglasava "prepametna" bice da je upravo to bio opis mlade podkasterke od strane odusevljenog forumasa

Pravo dobar HistoryCast. Jesu suštinski vanila, jer ne možeš ispričati mnogo u emisiji od 2.5 sata, ali dovoljno da ljudi kopaju dalje ako se zainteresuju.

Epizode o vijetnamskom i španskom gradjanskom ratu su super.

Edited by Amos