February 25Feb 25 23 minutes ago, Turnbull said: Bas sam hteo da kazem kako je na ovoj temi premalo putinvske propagande. Ali hvala bobu pa ima ko da doda. Daj pojasni, molim te. Pokusao sam vise puta da gledam Hladovinu, ali mi se nije svidelo ni sta cujem ni sta vidim ni nacin na koji pricaju ... kompletno su mi bili neprijatni i to ba razlicite teme ( pa cak i na temu Sabanove pesme Pitao sam nalog puza) ali bas putin, to ne kontam ... Edited February 25Feb 25 by Lezilebovich
February 25Feb 25 23 minutes ago, Turnbull said: Bas sam hteo da kazem kako je na ovoj temi premalo putinvske propagande. Ali hvala bobu pa ima ko da doda. Znas kad su radikali pricali kako je Ceda narkoman, to nit je znacilo da Ceda nije narkoman, nit kad se saznalo da Ceda ipak jeste narkoman, nije znacilo da radikali nisu pogan. Ali da, kompleksan je to koncept za razumeti, ako je Putin djavo, onda Amerikanci moraju biti super, ako neko tvrdi da fasizam buja na zapadu, onda je rasista, a kad krenu i da masu sa govornica naci pozdrave onda je to jer su upravo niotkuda postali fasisti nekih pet minuta pre toga i to svakako zbog Putinove propagande onako neautohtono.
February 25Feb 25 8 minutes ago, Lezilebovich said: Daj pojasni, molim te. Pokusao sam vise puta da gledam Hladovinu, ali mi se nije svidelo ni sta cujem ni sta vidim ni nacin na koji pricaju ... kompletno su mi bili neprijatni i to ba razlicite teme ( pa cak i na temu Sabanove pesme Pitao sam nalog puza) ali bas putin, to ne kontam ... Ovaj lik koji prica kad ga zaguglas predaje na Moskovskom univerzitetu, tako da kad prica protiv zapadnog imperijalizma to je putinovska propaganda i kao takvu treba je ignorisati. Recimo anlaogija kao kad su Bajdenovi pricali kako je Putin diktator i zlocinac to je isto bila propaganda ovekovecenih genocidasa ta necemo to onda valjda slusati, taj rad.
February 25Feb 25 10 minutes ago, Lezilebovich said: Daj pojasni, molim te. Pokusao sam vise puta da gledam Hladovinu, ali mi se nije svidelo ni sta cujem ni sta vidim ni nacin na koji pricaju ... kompletno su mi bili neprijatni i to ba razlicite teme ( pa cak i na temu Sabanove pesme Pitao sam nalog puza) ali bas putin, to ne kontam ... https://www.google.com/amp/s/www.novosti.rs/amp/drustvo/vesti/1207315/ruski-hriscani-protiv-americkih-ultralevicara-politikolog-stevan-gajic-novoj-podeli-sveta
February 25Feb 25 A poslednjih par dana mali pledoaje za upad pandura u CRTAu i Gradjanske inicijative. Informer da gleda i uci. Lagano, opusteno, hisptersko drukanje stranuh placenika i domacih izdajnika. Pa ako ih se sete za Dan bezbednosti, sete...
February 25Feb 25 Ovo je Cirilica za hipstere, iste tema, ista sranja, isti "izvori", ista konspirologija, isto kafansko lupetanje, samo ga ovde ne valjaju matori bezbednjaci u odelkma i sa oktrivenim potkolenicama ispod pantalona, nego dizel-levi hipsteri. Lukavstvo uma - Lokomtiva - Novi standard - Hladovina - Gozba - ... produzi niz. Isti gosti, iste teme, ista sranja, isti finansijer.
February 25Feb 25 Popular Post On 22. 2. 2025. at 12:02, John Coltrane said: "PREDRAG Peca Popović" - pa Galebe, jebemu mater, nisi balavac da izgoriš od treme Najjace je sto je i u razgovoru pogresio pa ga je Peca ispravio, ali nije delovalo da se nesto naljutio. Inace, imao je Peca ovde u Kragujevcu pre nekoliko godina jedan javni nastup na nekoj tribini, ne znam o cemu je bilo reci, svakako nije bila politika u pitanju jer je voditeljka bila iz jedne gradske ustanove kulture, koja nije ni znala ko je on (doduse i uvalili su joj to da vodi iznenada, to inace ni ne radi, niti joj je zanimanje i bila je potpuno nepripremljena), pa joj je on rekao da se zove Ivan Gavrilovic i ona ga tako i predstavila. Edited February 25Feb 25 by Sludge Factory
20 hours ago20 hr Kakav fenomenalan kanal:https://www.youtube.com/@povratak_na_selo/videosZanimljive originalne price.
18 hours ago18 hr Ne znam je li pominjano, preporučujem domaći podkast o istoriji, Historycast. Dva istoričara-domaćina, ponekad imaju i gosta.historycast - YouTube