Jump to content
IGNORED

Podcast

Atreid

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, bags said:

Komentari na epizodu sa Zuckerbergom su vrhunski.

Posle tog Roganovnog podkasta sam stekao utisak da je Zakerberg teško, nepatvoreno đubre. Moguće je sasvim da otkrivam toplu vodu, nikad nisam pratio šta ovaj dečkić milijarderčić uopšte priča i radi.

Posted

Da, od samih pocetaka sa Facebookm je takav smrdo. Meni je smesno sto je on bio za dosta ljudi sa IT scene kao neki uzor a sustini je imao bas puno srece. Naravno da je to potrebno ali u ovih 20 god kasnije nije imao skoro nikakav uspeh i pored milijardi koje mu je Facebook donosio. Bukvalno je isao flop za flopom i cesto se znao propisno izblamirati sa nekim izjavama. Metaverse je jedan od najvecih krindzeva na internetu. Moze mu se jos jedino priznati da je imao ovih nekoliko dobrih akvizicija (ali opet sa tolikim milijardama to i nije bilo toliko tesko) i sto je open sourcovao React, GraphQL i PyTorch.

• +1 1
Posted

Uvek sam imao utisak da ga je Social Network sjajno prikazao, kao zrno pizde. 

• +1 2
Posted

Meni nije jasno ko jos koristi Facebook, ajd pre 10 godina, ali sad ne znam nikog da visi tamo.

Dodjose tiktokovi i ostalo.

Posted
1 minute ago, brusli said:

Meni nije jasno ko jos koristi Facebook, ajd pre 10 godina, ali sad ne znam nikog da visi tamo.

Dodjose tiktokovi i ostalo.

Mora da se igra Slagalica.

• Haha 1