pantelia Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 http://www.ekspres.net/sport/intervju-milan-zivadinovic-dzajic-je-bio-kompleksas
Ratamahatta Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 :ziga: Genijalan zauvek! Osim sto ce u jednom trenutku poceti da ponavlja iste recenice i u okviru istog intervjua, ali nema veze.
Ravanelli Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) 10 maraka! kakav car Kako ocenjujete rad donedavnog predsednika FSS-a Tomislava Karadžića? – Tomislav Karadžić je bio najbolje rešenje za mesto predsednika FSS-a. Tole se borio i napravio mnogo za centre po Srbiji. To što nije mogao da potrefi selektora, pa nije to njegov problem. opalio i po mićunu Pa evo ovo što se sad dešava u Skupštini… Kako vam to izgleda, vi ste iskusan čovek? – Pa smešno. Jedan čovek koji mrzi ceo svet jer zna da je jednom nogom već doviđenja, on produžava, provocira, mene ne interesuje iz koje je stranke. 5 oktobar Ona koja završi fakultet reći će: “Pa ja ne mogu da nađem posao, a ova širi noge i može da nađe posao.” To je sve posledica 5. oktobra. Najveća nesreća Srbije. Radmilovac! Znači smatrate da je za sportistu važno da bude stabilan, porodičan? – Jasno. Šta mislite, zašto kad dođu da igraju za reprezentaciju na jedan način se ponašaju a kad igraju za Čelzi ili bilo koji drugi klub na drugi način? Tamo je ženska jako skupa – 1.000 funti, u Evropi 1.000 dolara. Ovde za sto dolara možete da imate tri. Ja kad sam bio selektor ja sam ih vodio kod Pere u “Radmilovac”, ne u “Hajat”, kakav “Hajat”, pa tamo u jedan sat noću dolaze, recepcioneri samo propuštaju. U “Radmilovac” ih pozovem i pozovem Arkana da dođe sa Cecom. Arkan dođe pa izađi ako smeš. Znate, oni moraju malo i da se plaše. Edited June 23, 2016 by Ravanelli
Ratamahatta Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) Andjusova emisija je, da vam kazem™, jedna hronika Zivine demencije. Ne znam za vas, ali meni ce biti neverovatno zao kad bude rikn'o, savrseno komicna pojava. :D Edited June 23, 2016 by Plajvi
kud u maglu Simoviću Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Andjusova emisija je, da vam kazem™, jedna hronika Zivine demencije. Ne znam za vas, ali meni ce biti neverovatno zao kad bude rikn'o, savrseno komicna pojava. :D hoćemo li mu zaboraviti julovsku prošlost?
Matilda Ivancic Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) 56:10 Edited July 27, 2016 by Matilda Ivancic
samo_opusteno Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Ziva vodio u pozoriste before it was cool. Avangarda!
Hamlet Strašni Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Meni je on vrhunski ogavan. Sent from my iPad using Tapatalk
copkillah Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Nestvarno šarlatanstvo. Još uvek je opsednut Arkanom
Milogled Bluff Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Nestvarno šarlatanstvo. Još uvek je opsednut Arkanom Starlete mu ne mozes oprostiti :(
Recommended Posts