October 29, 201311 yr evo cele emisijep.s zasto Ziva Dzajica stalno zove Đaja?http://www.youtube.com/watch?v=ht4MGpL6zi4
October 29, 201311 yr Zato što Dejana zove Savičević.Koga je, naravno, on izmislio (za 10 maraka i šes' lopti).Baron Minhausen je eufemizam prema ovoj (sada već sve ogavnijoj) hodajućoj samoreklami. U životu nisam video čoveka, posebno u njegovim godinama, koji je toliko drzak da toliko laže Pošto zaista nemam pojma koliko je kretenčina odigrala utakmica u prvom timu FKCZV (uprkos činjenici da je talentovaniji, ali i veći, od Đaje), a neki od mojih prijatelja cigana su mi rekli da ga uopšte ne pamte na terenu čak ni u flešbekovima, eto pitanja za sve vastm: koliko je Živa uopšte odigrao tekmi u prvom timu? Da li neko zna tačan podatak, bez pogleda na čika Gugla i tetka Vikipediju?
October 29, 201311 yr Meni je vrh bio u jednom od njegovih ranijih gostovanja kod Andjusa. Ide red pljuvacine po preletacima koji svaku vlast hvale i sad se trpaju uz SNS, pa red pljuvacine po mladim trenerima i stav da selektor moze biti samo iskusan trener koji zavrsava karijeru, itd... Nakon toga ga Andjus pita sta misli o selektoru mladjih kategorija, Nikolicu, sinu Tomislava Nikolica a Ziva krene u stilu: "Radi se o vrlo, vrlo talentovanom treneru, odlican selektor, verujem u njega..."
October 29, 201311 yr Ali telohranitelji koji uvaljaju neposlušnog igrača u najlon pa ga isprebijaju i donesu do litice od 800 metara da ga naplaše...Živa...
October 29, 201311 yr Seca li se neko emisije kod Andjusa kada je za Igora Stimca reko: "To je jedan mali guzonja..." ? :ziga:
October 29, 201311 yr Paf, još mi visi vilica. Odgledah ovo, nevjerovatan sat i 1/2 vrhunske tv zabave, kakvi likovi, kakva drama. Živa drvi kako je stvarao ljude od fudbalera, učio ih da vežu kravatu, koriste deodorant, kad da predaju cveće u pozorištu, itd... Marić pređe na novu temu, pita fale li igračima zbilja šamponi, razgovor i kamere se odmaknu od Žive, kad ostade u posljednjoj lijevoj petini ekrana još stigne na to promrmljati sebi u bradu "ma nisu naaavikli na šampone". :D Dobar bio i posljednji dio o jedinoj zemlji u kojoj komunistička služba djeluje u kontinuitetu, odmah sam se sjetio forumskih diskusija o BS i Apisu. A kako ovaj Anđus brani udbu i navijače, on je njin? Anđus, Miša Taxista, Vučić, svi u jednoj ekipi, izgleda kao kad se u revoluciji ili poslije kataklizme prolome socijalne vertikale, pa se svi staleži izmiješaju kao u kugom&ratom opustošenoj Ateni na Periklovom svježem grobu, čista dekadencija.
October 29, 201311 yr Meni ovo u pozadini ide po drugi put, pa otkrivam nove detalje.Andjus: Džajić nije stručan. Nije išao u trenersku školu.Bata Živa: Gde da ide? Na Ub?!Inače, koja je šema izmedju Andjusa i Miškovića? Edited October 30, 201311 yr by MayDay