June 24, 201014 yr nije mi vise smesan posle one izjave od juce. neka se tera u kurac.A šta ti si njega ozbiljno shvatao...
June 24, 201014 yr A šta ti si njega ozbiljno shvatao...da, shvatam ga ozbiljno kada truje javnost takvim izjavama.
June 24, 201014 yr da, shvatam ga ozbiljno kada truje javnost takvim izjavama.Ok onda...ja njega shvatam ko pajaca i pijanduru, a takvi kad se zalete nema kočenja....
June 24, 201014 yr - Ja znam koliko je to komplesno...Haha, sad prica kako su Kralja svi mrzeli, a covek pored njega. :D Edited June 24, 201014 yr by Calavera
June 24, 201014 yr ...Idemo delje program novokomponovani bogataši nek gledaju svoja posla, evo gradonačelnik bivši golman, i da ovu birokratiju ...a ovo što se desilo linčujte mene ostavite decu...bucko ko da pliva u bazenu....
June 25, 201014 yr , ali ono iz Jodlovanja kad je bio presrecan (ushlagiran)zbog lepih poteza i lepog fudbala (valjda i to ima negde na youtube)...Antic dobar decko, mrtvi Pelegrini, Murinjo majku mu boziju i napupele omladinke...
June 25, 201014 yr video sam danas zivu u jednom kaficu, sedi s nekim ortakom i prica kako su svi odlepili.