sherman Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 evo ga živa u slagalici na rts1 !!!umesto Milke?Ziva The Dominator
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 umesto Milke?Ziva The Dominator slusajte da vam kazem, dobro vece!
sherman Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 slusajte da vam kazem, dobro vece!:lol:slusajte da vam kazem, 1 kompijuter je pronasao rec od cak 11 slova
teacher Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Reč stručnjaka Milan Živadinović: Državo, reaguj!Šokiran sam i ne osećam se dobro! Ovo je katastrofa i smrt srpskog fudbala! Dvadeset godina se ovde ponavlja ista priča, mi sedimo i gledamo. Mislio sam, nadao sam se da ovaj tim nosi nešto posebno sa sobom, ali očigledno sam se prevario. Prolaze godine, a najbolje generacije nam propadaju i odlaze bestraga.Mislim da je vreme da ljudi koji vode naš fudbal kažu ovom narodu istinu jer mi je naroda najžalije. Ministarka za sport Snežana Marković-Samardžić se mesecima slika sa ekipom, sada neka ona izađe i objasni šta se desilo! Država mora da reaguje i da hitno sprovede reforme. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Antiću, je l' vi znate kolika je njegova plata u reprezentaciji?! Mi stariji treneri smo išli "napolje" i donosili pare, sada se one ovde uzimaju i nose u inostranstvo.Ne želim da potcenjujem Australiju, ali nas je sinoć eliminisala ekipa koja je na nivou naše prosečne prvoligaške ekipe. Znate kako? Samo na trčanje i želju. Samo na dva elementa: duhovni i motivacioni. Sve ekipe su na prvenstvo povele svoje psihologe, mi smo poveli Čileanca koji ne zna naš jezik. Taj čovek mora da razume igrače kao majstor kada priđe haubi i oslušne automobil. "Motor" koji sredi mora da radi kao sat, nebitno da li idete do Čačka ili do Grčke.
Venom Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jebem im mater svima unapred. Pajaci, sharlatani, neznalice, stoka, smradovi, govna. Ako zbog necheg propadamo vec godinama, to je zbog njih. Mrsh, stoko, mrsh nazad u obor, jer za bolje niste. Josh jednom, mrsh.
teacher Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jebem im mater svima unapred. Pajaci, sharlatani, neznalice, stoka, smradovi, govna. Ako zbog necheg propadamo vec godinama, to je zbog njih. Mrsh, stoko, mrsh nazad u obor, jer za bolje niste. Josh jednom, mrsh.Tako ti njemu, a on plače, takoreći krvari za naš narod. Da vam kažem, država mora hitno da sprovede reforme koje će da omoguće postizanje golova iz 150% šansi...
hattori Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Reč stručnjaka Milan Živadinović: Državo, reaguj!Šokiran sam i ne osećam se dobro! Ovo je katastrofa i smrt srpskog fudbala! Dvadeset godina se ovde ponavlja ista priča, mi sedimo i gledamo. Mislio sam, nadao sam se da ovaj tim nosi nešto posebno sa sobom, ali očigledno sam se prevario. Prolaze godine, a najbolje generacije nam propadaju i odlaze bestraga.Mislim da je vreme da ljudi koji vode naš fudbal kažu ovom narodu istinu jer mi je naroda najžalije. Ministarka za sport Snežana Marković-Samardžić se mesecima slika sa ekipom, sada neka ona izađe i objasni šta se desilo! Država mora da reaguje i da hitno sprovede reforme. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Antiću, je l' vi znate kolika je njegova plata u reprezentaciji?! Mi stariji treneri smo išli "napolje" i donosili pare, sada se one ovde uzimaju i nose u inostranstvo.Ne želim da potcenjujem Australiju, ali nas je sinoć eliminisala ekipa koja je na nivou naše prosečne prvoligaške ekipe. Znate kako? Samo na trčanje i želju. Samo na dva elementa: duhovni i motivacioni. Sve ekipe su na prvenstvo povele svoje psihologe, mi smo poveli Čileanca koji ne zna naš jezik. Taj čovek mora da razume igrače kao majstor kada priđe haubi i oslušne automobil. "Motor" koji sredi mora da radi kao sat, nebitno da li idete do Čačka ili do Grčke.
harper lee Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jebem im mater svima unapred. Pajaci, sharlatani, neznalice, stoka, smradovi, govna. Ako zbog necheg propadamo vec godinama, to je zbog njih. Mrsh, stoko, mrsh nazad u obor, jer za bolje niste. Josh jednom, mrsh.Samo da potpisem ovaj dostojanstveni i objektu komentara primereni post.
Frank Pembleton Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Da li će legenda danas imati svoju emisiju hmmmmm
Frank Pembleton Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Izgleda da nema Žive danas Tu je kralj iskočiće Živa iza Dekija garant do kraja emisije...
Recommended Posts