Sludge Factory Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Naravno. I zasto je problem reci kada se ponasaju tako? I za Sennu i za Prosta, i za Schumija, i za ovu dvojicu pajsera danas. Nije problem reci, kao sto i ja zelim reci da nije problem sto se jajare, koskaju i krljaju :D A uprkos tome sto je dobio kaznu i mozda pobedu ispustio, drago mi je sto je onde udario Hamiltona, skoro kao kad je Zidan mlatnuo Materacija :D
Dark Wader Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Rikardo i dalje kadar nevera Strolu porasli brkovi... isko mu botas ukrao poziciju.. Edited June 25, 2017 by Dark Wader
Jimmy Kowalski Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Steta za Strolla, ali imao je vikend iz snova. Sazreva po ubrzanom kursu, a ne tako davno se samo divio F1 vozacima..
Dark Wader Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Riccccccccc kakvi su mu ovo čuperci :0.6: Edited June 25, 2017 by Dark Wader
Nesh Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Izbace ovu dvojicu i dobija Rikardo... :D Zamalo da pogodim. :D Edited June 25, 2017 by Nesh
Dark Wader Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Jbte Stroll u dalje sav bubuljičav, navukoše ga mangupi
Grandilof Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Kaže "šteta, umalo da pobedimo" I to u trenutku kad su ga Vettel i Hamilton onako ostavili u prasini. :D Al' je Coulthard cimnuo Bottasa, kad je rekao da je Kimi preuzeo odgovornost.
Jimmy Kowalski Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Nije problem reci, kao sto i ja zelim reci da nije problem sto se jajare, koskaju i krljaju :D A uprkos tome sto je dobio kaznu i mozda pobedu ispustio, drago mi je sto je onde udario Hamiltona, skoro kao kad je Zidan mlatnuo Materacija :D Da, pa tu se razlikujemo u gledistu, dzibersko ponasanje i krljanje ne mogu u istu ravan. Ni ja nisam strog kada je u pitanje krljanje u zaru borbe, meni se dopada novo tumacenje pravila da se kazna primenjuje samo ako je necija krivica predominantna. Ali ovo danas nije taj slucaj. Za ove gluposti su obojica zasluzila kazne, to se naprosto ne sme tolerisati..
Aleksandar88 Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Čudi me da ovi iz Mercedesa nisu na kraju poslušali svoju primadonu i tražili od Botasa da uspori ne bi li omeo Vettela. Kakav ljigavac gadni.
Recommended Posts