Ivo Petović Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vrlo sumnjivo, moram da primetim. Ali, Vettel :Hail:
Takeshi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kakav kraj!!! Glok 20 sekundi slabiji poslednji krug!? Fetel majstor.
radisa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vrlo sumnjivo, moram da primetim. Ali, Vettel :Hail: Ala će se sad pljuvati... Glocka će seckati na sve strane...
Sludge Factory Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) Ma sta!Vidimo se mi sledece godine!Zna se gde je srce Edited November 2, 2008 by Sludge Factory
radisa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) sta se desilo, aj opisite?! Hamiltonu treba peto mesto...I peti je do 2 kruga pred kraj... Prestigne ga Vettel... I tako do 200 metara pred cilj, kad obojica prestignu Glocka koji je poslednji krug odvozao 18 sekundi sporije nego predhodni... I tako Hamilton završi peti...Inače, kiša počela 6 krugova pre kraja, svi osim Trulija i Glock-a otišli da zamene... Edited November 2, 2008 by radisa
Marvin (Paranoid Android) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jebo te jebo te jebo te No dobro, da sačekamo. Možda će FIA kazniti Luisa zbog vožnje po mokroj stazi.
Nemanja Posrbica Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A Glok je bio tako spor jer je imao gume za suvo vreme, a napolju je lila kiša...
Кристофер Лумумбо Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) Hamiltonu treba peto mesto...I peti je do 2 kruga pred kraj... Prestigne ga Vettel... I tako do 200 metara pred cilj, kad obojica prestignu Glocka koji je poslednji krug odvozao 18 sekundi sporije nego predhodni... I tako Hamilton završi peti... ma daaaaaaaaaj!!! jel imao neki kvar ili je namestaljka?EDIT tek sam sam video o cemu se radi. Edited November 2, 2008 by kojot
Čiko Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 AU !!!Kakva zavrsnica.Ovo je k'o 3ka Saleta u Istanbulu.U pitu Ferarija se raduju, kad ono cvrc mladjani Luis uzima titulu.Navijah za Masu
radisa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma daaaaaaaaaj!!! jel imao neki kvar ili je namestaljka?Vozio sa gumama za suvo, a napolju monsun...
Ivo Petović Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) sta se desilo, aj opisite?!Hamilton je bio na sigurnom 4om mestu i onda je počela da pada kiša, 5-6 krugova do kraja i svi vodeći su otišli u boks, osim Gloka, koji je zbog toga, na suvim gumama došao na 4-to mesto, dok su Luis i Car bili 5-ti i 6-ti. Onda je Car obišao Hamiltona i Massa je postao šampion i njegovi se radovali u boksu, ali ne lezi vraže, Glok je vozio poslednji krug 20 sekundi sporije i prestigoše ga obojica u pretposlednjoj krivini i Hamilton postaje šampion.Al sam spor... Edited November 2, 2008 by Ivo Petović
Bane5 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) sta se desilo, aj opisite?!Na oko 5 krugova do kraja status quo na stazi - Masa pobedjuje, ali je Hamiltom na 4. poziciji a siguran je i sa 5. mestom. Njega pritiska Vettel, ali i niko vise iza njega sto mu daje sasvim mirnu zavrsnicu. Pocinje kisa koja nije prejaka ali utice na stazu i deo vozaca menja gume, a deo ne. To koristi Glok koji ne menja gume i probija se ispred Hamiltona bacajuci ga na 5. mesto. Vettel nastavlja da pritiska Hamiltona i na 3 kruga pred kraj ga pretice i izbacuje na 6.mesto koje Masi obezbedjuje titulu. Masa vec prolazi kroz cilj, Vettel drzi svoju poziciju ali bukvalno u poslednjoj ili pretposlednjoj krivini pred cilj, oni preticu Gloka koji je u tom trenutku drasticno usporio (sto ce izazvati niz spekulacija i sumnji).Kako se sve desilo u samom finisu trke videli smo da su oba tabora pocela da slave i ubrzo kiselo grozdje u Ferariju i Hamiltona koji brise suze ...edit: ja sam jos poriji od Gloka, ali sam bio i opsirniji :) Edited November 2, 2008 by Bane5
pyrky Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma kakva kisa kao moze da vozi zadnji krug 1:40 a krug pre toga 1:20
Sludge Factory Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Necu da pricam mnogo, jer ce da me ponesu emocije, ali ne moze se Gloku nista zameriti. Jebiga, tako je. Zato i kazem: vidimo se sledece godine!
Recommended Posts