Jump to content
IGNORED

PPP majice 2

Töölönlahti

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?
Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija. Edited by Reaktor
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

28

• Sara Goldfarb

10

• Duci Simonovic

9

• Milogled Bluff

9

Posted
Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija.
Ja sam za. Usput, mislim da bi bio red da se napravi i copyright zaštiti majica sa natpisom ТАДИ. Ja b' to nos'o po gradu ;-)
Posted

Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".

Posted
Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".
O da....
Posted

Beska-isus-vaskrs tako nekako.

Posted

Moze 1 beska i za meneSent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

Ja bih bas volela da bude novoga dizajna, mada je i prosli lep. Ako neko oce da mi proda/pokloni svoju vintidz PPP majicu, moze i to!

Posted
Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?
Cenis da ces sad uci u XXL?