Reaktor Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija. Edited April 13, 2012 by Reaktor
pixy Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija.Ja sam za. Usput, mislim da bi bio red da se napravi i copyright zaštiti majica sa natpisom ТАДИ. Ja b' to nos'o po gradu ;-)
Delija67 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".
Frank Pembleton Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".O da....
Кристофер Лумумбо Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Moze 1 beska i za meneSent from my GT-S5830 using Tapatalk
sailorman Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja bih bas volela da bude novoga dizajna, mada je i prosli lep. Ako neko oce da mi proda/pokloni svoju vintidz PPP majicu, moze i to!
Milogled Bluff Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?Cenis da ces sad uci u XXL?
Recommended Posts