April 13, 201213 yr Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija. Edited April 13, 201213 yr by Reaktor
April 13, 201213 yr Ima. Meni pade na pamet da bi mogli ovde okačiti vektore (ako se autor slaže), svako da može sam sebi odštampati na čemu god hoće. Čisto da poštedimo čoveka od primanja porudžbina, štampanja, slanja i ostalih onanija.Ja sam za. Usput, mislim da bi bio red da se napravi i copyright zaštiti majica sa natpisom ТАДИ. Ja b' to nos'o po gradu ;-)
April 13, 201213 yr Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".
April 13, 201213 yr Ovih dana je godisnjica Bitke kod Beske. Mogli bismo da napravimo neku memorijalnu seriju "Preziveo sam Besku".O da....
April 13, 201213 yr Ja bih bas volela da bude novoga dizajna, mada je i prosli lep. Ako neko oce da mi proda/pokloni svoju vintidz PPP majicu, moze i to!
April 13, 201213 yr Ja bih PPP majicu. Jel ima zainteresovanih za novu turu?Cenis da ces sad uci u XXL?