đorđe geprat Posted February 3 Posted February 3 šta to čitam pad pritiska i prekid u snabdevanju vodom od večeras do ponedeljka ujutro. vi, zemunci i surčinci
Valk Posted February 3 Posted February 3 Ne znam koji put više u poslednjih par godina. Imam na balkonu 2-3 balona ona velika puna vode, za ovakve radosne događaje.
Frank Pembleton Posted February 3 Posted February 3 Jbga moraju ovi monstrumi što se grade, nekad i da se priključe na infrastrukturu. Ako je za utehu čuo sam da će biti samo pad pritiska ne i ful gašenje
Valk Posted February 4 Posted February 4 To u praksi nama na višim spratovima znači kao da je ugašena. Dovoljno je što ne smem da upalim mašine za pranje.
Партибрејкер Posted February 4 Posted February 4 Klizalište Pingvin u bloku 62 danas završava sezonu (inače traje do sredine marta) jer su ih stanari Petice tužili za buku koju pravi mašina za led. Propisi su propisi, sve mora po zakonu u ovom gradu
Lezilebovich Posted February 4 Posted February 4 (edited) 4 minutes ago, Партибрејкер said: Klizalište Pingvin u bloku 62 danas završava sezonu (inače traje do sredine marta) jer su ih stanari Petice tužili za buku koju pravi mašina za led. Propisi su propisi, sve mora po zakonu u ovom gradu Zajebas ???? pa to znaci da sledece godine nece mozda uopste biti klizanja ? to mi je omiljena aktivnost za dete zimi ... Edited February 4 by Lezilebovich
Партибрејкер Posted February 4 Posted February 4 12 minutes ago, Lezilebovich said: Zajebas ???? pa to znaci da sledece godine nece mozda uopste biti klizanja ? to mi je omiljena aktivnost za dete zimi ... Biće, kažu zameniće taj neki čiler koji pravi led da pravi manje buke, danas sam bio tamo. Večeras je poslednji termin za rekreativno klizanje ove zime. 1
morgana Posted February 4 Posted February 4 bas lijepo, steta sto stanari mog naselja i ja ne mozemo da tuzimo gsp zbog agregata ili sta im vec nocu u garazi zvuci kao traktor
Strucnjak Posted February 4 Posted February 4 Veci problem je ona mesara Milan sto dimi ko krematorijum, al jbg ortak iz SNS, to se ne zatvara 3
Stela Posted February 4 Posted February 4 Ta zgradurina na ulici gde tandrce prevoz, dimi taj Milan, guzva je oko pijace, sa terase se pruza pogled na benzinsku pumpu...kakva ekskluziva.
Frank Pembleton Posted February 4 Posted February 4 1 hour ago, Партибрејкер said: Klizalište Pingvin u bloku 62 danas završava sezonu (inače traje do sredine marta) jer su ih stanari Petice tužili za buku koju pravi mašina za led. Propisi su propisi, sve mora po zakonu u ovom gradu Njima su kod prodaje rekli da kupuju u elitnoj zgradi. Pa jbga kad su videli da ovi iz BnV premeštaju most jer su tramvaji pravili buku. Pa da i oni malo vežbaju mišiće. A ovaj vlasnik mesare je dooobro napredovao u NBG SNS. Ne znam šta je bilo sa onom kladžom koju je pokušao da uglavi tamo... 2
Recommended Posts