Barti66 Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Kod Okova je jedini problem bio isklj sa AP, ostalo je radilo sasvim pristojno. Sad je malo lakše sa te strane. 1
Frank Pembleton Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Inače na Gangulinom bilbprdu je osvanuo "odgovor" Gangula iscimao "operativu" da skine Edited December 8, 2023 by Frank Pembleton 1 1 4
Popular Post Frank Pembleton Posted December 8, 2023 Popular Post Posted December 8, 2023 Plus sad bilbord im 24/7 čuvara 12
đorđe geprat Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 neznam pozadinu pa da pitam. meni se čini da ovakav most preko save do ade jeste dobra ideja. da vi, s one strane lakše i brže dođete da se biciklišete i brčkate se u jezeru. u čemu je problem, realizacija, lokacija, finansiranje, sam nasip.......nešto drugo?
Frank Pembleton Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 31 minutes ago, đorđe geprat said: neznam pozadinu pa da pitam. meni se čini da ovakav most preko save do ade jeste dobra ideja. da vi, s one strane lakše i brže dođete da se biciklišete i brčkate se u jezeru. u čemu je problem, realizacija, lokacija, finansiranje, sam nasip.......nešto drugo? Cela koncepcija je simanuta. Pravi haos na obe strane obale, pristupni putevi i ostalo. Tzv. "Privlačenje saobraćala". A o realizaciji i da ne pričamo... Plus ni u jednom trenutku nije bilo tzv. "javne rasprave". Pa onda i cifra... Nema kraja... ...shiit has hit the fan..... 2 1
brusli Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Kakav most bi zeleli stanovnici blokova i kakve pristupne puteve ?
Popular Post Lezilebovich Posted December 9, 2023 Popular Post Posted December 9, 2023 Nikakav ! Ne zelimo da nam od keja prave setaliste koje lici na BnV ... 13 2
Shan Jan Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Ja se vec spremam za ovaj BnV koji nama spremaju na mestu Hotela Jugoslavija na Zemunskom keju
Stela Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Nemoj da mesas Zemun u NBG temu . Cuj, most kakav su oni zamislili moze da sluzi samo za muljanje. I sve sto dotaknu, uniste.
Shan Jan Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Taj kej je Novobeogradski, samo okupiran od strane Zemunske opstine ako mene pitas 2 2
Frank Pembleton Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 3 hours ago, brusli said: Kakav most bi zeleli stanovnici blokova i kakve pristupne puteve ? Odgovorio ti je Lezileb
johan nagel Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Нисам превише упућен у ‘пројекат’ али обичан пешачко/бициклистички мост мени има смисла на тој локацији (као и од ушћа до калиша). С друге стране могу донекле да разумем и став “знајући их боље да не дирају ништа”. 1
Frank Pembleton Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 7 minutes ago, johan nagel said: Нисам превише упућен у ‘пројекат’ али обичан пешачко/бициклистички мост мени има смисла на тој локацији (као и од ушћа до калиша). С друге стране могу донекле да разумем и став “знајући их боље да не дирају ништа”. Ima tu mnogo "ali"... Ta lokacija dobro "izgleda" samo kad gledaš reki i onako u vakuumu. Kad se uđe u detalje tu nastaju problemi. Npr. kako da se obezbedi da to ostane samo bici i pešački most. Postoje pravilnici da na svakom tom mostu mora obezbediti prolaz servisnim vozilima i vozilima za hitne intervencije. Zato i jeste priča o "prilaznim saobraćajnicima". jer bi one onda morale da budu dimenzionirane za vozila. A to je prevelik "izazov" za svaku ekipu na vlasti da to kasnije pretvori u full saobraćajni most... Takođe i u najavi mosta je rečeno da je ideja da građani dolaze do okretnice u OB tu ostavljaju kola i nastave peške. Zamisli koliki bi to karambol bio. Postojali su predlozi da pozicija bude u Agostina Neta ali su ovi Gangulini rekli "ne može tu tu će da bude žičara"?!?. Takođe postoji nizvodno još jedan most koji se ne koristi, stari žel. most.... I tako... ...shiit has hit the fan..... 4 5
Jimmy Kowalski Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Zato i postoje (odnosno mora da postoje) javne rasprave da bi se doslo do prihvatljivog resenja. Suludo je biti apriori protiv izgradnje pesacko-biciklistickog mosta zbog bojazni da ce mozda jednog dana nekoj vlasti pasti napamet da ga pretvori u most i za vozila. O svim detaljima se onda raspravlja, i lokacija i cena i sve sto je bitno. Dace bog da dobijemo novu vlast 17. decembra, pa da ce praksa javnih rasprava ponovo zaziveti.. 2
Frile Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: zbog bojazni da ce mozda jednog dana nekoj vlasti pasti napamet da ga pretvori u most i za vozila meni je sasvim izvesno da bi u roku od odmah most bio pretvoren u automobiliski za povlaštene kategorije sns uzurpatora svega mogućeg. Po istom principu kao što je kej pretvoren u parkiralište splavova po kome voze ti isti splavari, kao što je savski nasip pretvoren u saobraćajnicu... To nije samo problem za blokove, nego i dodatni udarac za samu Adu, otvaranje još jednog fronta za uništavanje Ade. Na kraju tim i takvim mostom neće biti moguće kretanje biciklistima i pešacima. 4
Recommended Posts