Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Da, na 100 meteri pa nadalje a sve na 3 minuta ima terena za basket koliko cela bivša nam država nije imala ukupno.

• Replies 9.8k
  • Views 792.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Debilarijum. Pa kad tuda prolazim, sto je cesto, gledam da se sto brze promuvam zbog guzve, buke, ludnice. I sad neko treba dete da dovede i smesti ga na ljuljasku...

Sutra u 5 popodne SNS miting u Areni, ocekujte kolaps od zakrcenja dovucenih autobusa :puke:

Divota... Znaci ne smem da idem nigde kolima , da mi neki idiot ne bi zauzeo mesto :isuse:

On 30. 11. 2023. at 18:12, Barti66 said:

Da, na 100 meteri pa nadalje a sve na 3 minuta ima terena za basket koliko cela bivša nam država nije imala ukupno.

Na zalost imamo sve vise praznih terena i sve manje dece.Tek na ovom nece niko igrati,lokacija mu je ravna kurcu,a i bice po ceo dan na suncu.

Edited by Блок_64

Ma da prošli su dani kad su klinci "iz dosade" tresli obruč na terenčetu, i pre podne oko 11 a bogami i uveče oko 23h pa su ih zaludne komšije terale kući "jer ne mogu da spavaju"

...shiit has hit the fan.....

image.thumb.png.4cf38f32e209b2b999720a20793e01c4.png

likovni rad na temu : " Ponosan na moju mesnu zajednicu !"

Evo i jutarnja...

IMG_1671.jpeg

Zajebancija tek sledi...

Spremaju se "veliki formati"...

Au jbt, sta rade ljudi...

36 minutes ago, jorma shparga said:

image.thumb.png.4cf38f32e209b2b999720a20793e01c4.png

likovni rad na temu : " Ponosan na moju mesnu zajednicu !"

Nego, ako si ista kao ja (Savski kej) provali kakvog su monstruma napravili prekompozicijom...

...shiit has hit the fan.....

sta planiraju govnari?

Planiraju kurac a i dobice ga bar kod nas u bloku :srdoc:

inace meni je vrhunac ovog mock-upa , nesrecno drvo koje raste iz pasarele , odmah na pocetku :D

Inače sekta postavila ove "gaće na štriku" u blokovima...

Procenili su da to neće baš dobro proći pa postavili visoko, morali sa kamionom sa korpom da dižu na visinu...

challenge accepted!

IMG_1672.jpeg

IMG_1673.jpeg

Videh na nekim bilbordima da se planiraju kružni tokovi oko TC Ušće, jedan mi čini ekstremno problematičan - ugao Bul Nikole Tesle i Brankovog mosta, nema šanse da to fercera u špicu, a da se ne napravi ovo

1*GP0V-LTv3D6P_2gYwty1_w.jpeg

Inače, stavili su dva kružna toka na strani Bežanijske kose, kod Okova, i mislim da je to bilo dobro rešenje, ali tu saobraćaj nije preterano prometan.