Barti66 Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Da, na 100 meteri pa nadalje a sve na 3 minuta ima terena za basket koliko cela bivša nam država nije imala ukupno.
Stela Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Debilarijum. Pa kad tuda prolazim, sto je cesto, gledam da se sto brze promuvam zbog guzve, buke, ludnice. I sad neko treba dete da dovede i smesti ga na ljuljasku...
Chika Spale Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Sutra u 5 popodne SNS miting u Areni, ocekujte kolaps od zakrcenja dovucenih autobusa
Milosh76 Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 Divota... Znaci ne smem da idem nigde kolima , da mi neki idiot ne bi zauzeo mesto
Блок_64 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) On 30. 11. 2023. at 18:12, Barti66 said: Da, na 100 meteri pa nadalje a sve na 3 minuta ima terena za basket koliko cela bivša nam država nije imala ukupno. Na zalost imamo sve vise praznih terena i sve manje dece.Tek na ovom nece niko igrati,lokacija mu je ravna kurcu,a i bice po ceo dan na suncu. Edited December 4, 2023 by Блок_64 1
Frank Pembleton Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Ma da prošli su dani kad su klinci "iz dosade" tresli obruč na terenčetu, i pre podne oko 11 a bogami i uveče oko 23h pa su ih zaludne komšije terale kući "jer ne mogu da spavaju" ...shiit has hit the fan.....
jorma shparga Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 likovni rad na temu : " Ponosan na moju mesnu zajednicu !" 3 2
Frank Pembleton Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Zajebancija tek sledi... Spremaju se "veliki formati"... 1
Frank Pembleton Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 36 minutes ago, jorma shparga said: likovni rad na temu : " Ponosan na moju mesnu zajednicu !" Nego, ako si ista kao ja (Savski kej) provali kakvog su monstruma napravili prekompozicijom... ...shiit has hit the fan.....
jorma shparga Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Planiraju kurac a i dobice ga bar kod nas u bloku inace meni je vrhunac ovog mock-upa , nesrecno drvo koje raste iz pasarele , odmah na pocetku 1
Frank Pembleton Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Inače sekta postavila ove "gaće na štriku" u blokovima... Procenili su da to neće baš dobro proći pa postavili visoko, morali sa kamionom sa korpom da dižu na visinu... challenge accepted! 1 6
goofs Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Videh na nekim bilbordima da se planiraju kružni tokovi oko TC Ušće, jedan mi čini ekstremno problematičan - ugao Bul Nikole Tesle i Brankovog mosta, nema šanse da to fercera u špicu, a da se ne napravi ovo Inače, stavili su dva kružna toka na strani Bežanijske kose, kod Okova, i mislim da je to bilo dobro rešenje, ali tu saobraćaj nije preterano prometan. 1
Recommended Posts