Jimmy Kowalski Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Jel mi i dalje redovno uvozimo gas iz Rusije?
jorma shparga Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Na Savi ovih dana bas aktivno...Gangula je ocigledno odlucio da ode u istoriju with a bang!
Lezilebovich Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Pitanje za komsije iz blokova ... znate li ko je Misa Beric ? nemam nista specijalno, samo da vidim kako se kotira moje neznanje u odnosu na ovu probranu fokus grupu
Moonwalker Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) Bio je neki maneken nas sa tim imenom da li devedesete ili posle. Vrlo lep covek, plavo zelenih ociju. Moguce da je poreklom iz Hrvatske. Nisam iz blokova , ali sam prelistavala modne novine u frizeraju. Mozda ima vise ljudi sa tim imenom i prezimenom. Edited November 11, 2023 by Moonwalker
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 On 6. 11. 2023. at 14:41, jorma shparga said: Na Savi ovih dana bas aktivno...Gangula je ocigledno odlucio da ode u istoriju with a bang! oteralo i teatar na savi kolkiko sam samo vremena proveo na tom pontonu, dok nije bilo ni t od “pozorišta” 1 1
Moonwalker Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 7 minutes ago, beatakeshi said: Valjda Mića Berić? On nije nepoznat, bar mislim. Mozda za one koji ne prate sport. 1
Lezilebovich Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Ovaj je pevac/svirac (gitara/klavir)/autor na, kako izgleda, dosta splavova po Savi (regata, sava sava, bara laki ...) i nonstop je na Gusaru ... moglo bi se izgleda reci da je mikro-lokalni selebriti (cuo sam za njega prosle nedelje)
gospa buba Posted November 30, 2023 Author Posted November 30, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvi kreteni mila majko videla juche. tinejdjeri u tramvaju smatraju da to nije za njih nego da panduri prave za sebe ("mamicu im pokvarenu") taj chovek je definitivno ometen. 1
Valk Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakvi kreteni mila majko Dušu dalo za "Čiko, može lopta?" nesreću.
Jimmy Kowalski Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 A to ako Misa Vacic bude gadjao kos. Nije ovo fudbalski teren. No, da je debilno mesto jeste, da ce biti uklonjeno posle izbora, bice. Mozda ne mogu da sruse BGH20, ali ovakve umobolnosti mogu..
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 da ne kažem da 100m odatle ima renovirani košarkaški teren. urađen pre mesec dana 1
Recommended Posts