Mancunian Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Mislim da možemo naći neke kompromise.Recimo Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to što ćemo ime grada promeniti u Novi Zemun.Takođe, Zemun i Novi Zemun oslobodimo od okupatora i vratimo u sastav Vojvodine a zauzvrat Novi Zemun postane glavni grad mesto Novog Sada.I svi srećni i zadovoljni :DApsolutno :D Link to comment
srdjann Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 E da, zaboravih par servisnih informacija ;) Ja živim u 62. sever a za razliku od ostatka NBg-a, mi u blokovima imamo i svoj sajt... :) Link to comment
burekdzija Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) E da, zaboravih par servisnih informacija ;) Ja živim u 62. sever a za razliku od ostatka NBg-a, mi u blokovima imamo i svoj sajt... :)Ah, vi (62. sever) ste pocetkom devedesetih imali dragulj -- Fuziju.(ako je se jos iko seca -- mislim da na nekom zidu jos pise ime)Recimo Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to što ćemo ime grada promeniti u Novi Zemun.Recimo da neznatno promenimo tvoj predlog u: Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to sto cemo ime grada promeniti u Novi Beograd :D Edited October 11, 2007 by burekdzija Link to comment
paculla Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 boze-me-saprosti, sta ce nama zemun??? znate li vi da sa zemunom dolaze i zemunci (ili zemunjani, kako starodeseoci zemuna vole sebe da zovu, a sve ostale da ispravljaju)? Link to comment
uros_s78 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) ja volim ceterespeti.kako shtaaa?:P:@ srdjann-ne zaboravite da pripojite i Kosancicev venac, Kalemegdan, Knez Mihajlovu, Karadjordjevu, Trg Republike, ceo Dorcol. :P Necem da zivim u Shumadiju, samo u Vojvodinu. :P Edited October 11, 2007 by uros_s78 Link to comment
burekdzija Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 boze-me-saprosti, sta ce nama zemun??? znate li vi da sa zemunom dolaze i zemunci (ili zemunjani, kako starodeseoci zemuna vole sebe da zovu, a sve ostale da ispravljaju)?Saces budes ubivena sa tonom dinamita ko sudija Falkone od strane Mancu. Link to comment
dig_chohano Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Blokovi 44, 45, 70, 70a su u svakom pogledu neuporedivi sa ovim dobežanijskim. Bez ljutnje.Istina. Baš sam gledao neki stan u 45-om, u zgradicama uz Savu. Deru ko besni, al je najbolje mesto za život.@Uki: Prati fabulu, nas Balkanoidi ne zanimaju. Svrati u goste, ako ispuniš sve uslove za vizu. Edited October 11, 2007 by dig_chohano Link to comment
Atreid Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Recimo Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to što ćemo ime grada promeniti u Novi Zemun.Recimo da neznatno promenimo tvoj predlog u: Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to sto cemo ime grada promeniti u Novi Beograd :DA, onda sve vas mi pripojimo Vojvodini, :P Link to comment
paculla Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Saces budes ubivena sa tonom dinamita ko sudija Falkone od strane Mancu.umesto sto se bavi statusom zemuna, bolje da postavi neko pitanje, zna ona vec gde..... od juce se luda pravi. Link to comment
burekdzija Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Recimo da neznatno promenimo tvoj predlog u: Zemun pripojimo Novom Beogradu a oni zauzvrat dobiju to sto cemo ime grada promeniti u Novi Beograd :DA, onda sve vas mi pripojimo Vojvodini, :PPa to je i ideja (Vojvodina -> Madjarska -> EU -> Sengen).I for one welcome our new EU overlords :DEdit:umesto sto se bavi statusom zemuna, bolje da postavi neko pitanje, zna ona vec gde..... od juce se luda pravi.Pre ce Seki iz Haga izaci nego sto ce ona pitati. Edited October 11, 2007 by burekdzija Link to comment
Isis Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 boze-me-saprosti, sta ce nama zemun???zato da bi ste mogli da se shlepate i smatrate se austrougarskom, za razliku od omrazenog vam orijenta sa druge strane reke :P Link to comment
uros_s78 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) @Uki: Prati fabulu, nas Balkanoidi ne zanimaju. Svrati u goste, ako ispuniš sve uslove za vizu.E, bas ste :fashisto: i anti .:P: Edited October 11, 2007 by uros_s78 Link to comment
dig_chohano Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 :fashisto: Odakle ti pravo da moju porodičnu fotografiju kačiš na forum, nesrećo? <_< Link to comment
uros_s78 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Odakle ti pravo da moju porodičnu fotografiju kačiš na forum, nesrećo? <_<Joj, sorry, promashio sam topic, trebalo je da stavim na fashisticki perspic.:P Link to comment
harper lee Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Odakle ti pravo da moju porodičnu fotografiju kačiš na forum, nesrećo? <_< Ne daj se, Urose i ne podlezi laznim carima novokomponovanih svetla reklama za banke i osiguravajuca drustva. Mocvarci te mrze zato sto ih gledas sa visine - sa Terazijskog grebena. Link to comment
Recommended Posts