sasha Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Dobro jutro. Imate li vi ljudi grejanja, kod mojih u blokovima od ovog kao početka sezone ništa, jutros u stanu od 60kvadrats mlaka samo jedna tanka cev a ostalo sve hladno, pale radijator da se ne smrznu. Vidim ima nekih kvarova, na njihovom sajtu cveta cveće u preduzeće, telefoni da se zovu uzaludan posao kao i upravnik zgrade. Nek se nose svi u tri lepe
Frank Pembleton Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Nemamo.Kod mene su na početku mlačili i manje od toga.A stanovi iznad mene ništa.Sad će da se vade na ove kvarove.....shiit has hit the fan. 1
gospa buba Posted November 6, 2022 Author Posted November 6, 2022 moji u munze isto pola stana ne radi, prijavili chekaju.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
gospa buba Posted November 6, 2022 Author Posted November 6, 2022 a pochinje sa chitava evropa gasi radijatore shto smo joj valjda i zeleli, pa zaboravili sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
đorđe geprat Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) stavih na topik o beogradu vest da se ruši tramvajski most pa na tom mstu da se pravi novi. cena, sitnica, zduženje 80 miliona. evra, naravski. kako ćete vi do nas sa ove strane reke? a i mi do vas. Edited November 6, 2022 by djordje geprat
đorđe geprat Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 1 hour ago, Frank Pembleton said: Nemamo. Kod mene su na početku mlačili i manje od toga. A stanovi iznad mene ništa. Sad će da se vade na ove kvarove. ....shiit has hit the fan. njuz
Frank Pembleton Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 mi ne idemo u islamabad +1....shiit has hit the fan.
sasha Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Havarija havariju stiže, takva će biti sezona, boli ih qratz, važno je da naplaćuju cele godine Краткотрајни прекид у раду Топлане „Нови Београд“ Београд, 07. новембар 2022 . – Због техничких проблема у Топлани „Нови Београд“ тренутно је прекинута испорука топлотне енергије потрошачима који се снабдевају из овог грејног подручја. Стручне екипе су на терену и чине све да квар буде отклоњен у најкраћем року.
papapavle Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Zivota vam, da li iko uspeva da dobije onaj broj za zalbe sa sajta (011 20 93 011), ili vam bez zvonjenja prekine vezu? Na onom sto je kao samo za pozive iz fiksne mreze (0800 111 201) se uglavnom javi automat s porukom "jako sam zalosna. pokusajte kasnije" i prekine - par puta smo se probili i prijavili da nemamo grejanje (S. Venac, 5. sprat petospratnice), ali ni posle 3 dana ekipe ni od korova...
Milosh76 Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Bez grejanja su trenutno korisnici u ulicama Jurija Gagarina od broja 81 do 147, Omladinskih brigada od 124 do 234 i Gandijeva od 103 do 249, prenosi portal beoelektrane.rs.
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 onaj free parking kod 11. aprila(između bazena i gradske čistoće) su raskopali i izgleda ga sređuju cenim da će posle obnove biti isto parking, samo ne verujem da će propustiti priliku da ga naplaćuju jer ko ne bi
Bandito Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 On 7.11.2022. at 16:21, papapavle said: Zivota vam, da li iko uspeva da dobije onaj broj za zalbe sa sajta (011 20 93 011), ili vam bez zvonjenja prekine vezu? Na onom sto je kao samo za pozive iz fiksne mreze (0800 111 201) se uglavnom javi automat s porukom "jako sam zalosna. pokusajte kasnije" i prekine - par puta smo se probili i prijavili da nemamo grejanje (S. Venac, 5. sprat petospratnice), ali ni posle 3 dana ekipe ni od korova... Mi uspeli, rekli da u pola stana ne radi grejanje, rekli "OK poslaćemo ekipu". Prođe od tad 13 bajrama.
Recommended Posts