Frank Pembleton Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 U materijalu koji je Gangula spremio za sutrašnje zasedanje.Ima pravih bisera:Ukida jedan sportski centar ali bez odluke, nego samo proglašavanjem novog.Deli vaučere gde onaj ko donosi odluku ko dobija vaučere je - Gradonačelnik.Osniva JP koja treba da rade nešto što već rade postojeća JKP....shiit has hit the fan.
Barti66 Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Samo diže lestvicu na novi nivo... njihove igre, a mi slučajni prolaznici i nemi posmatrači.
gospa buba Posted September 27, 2022 Author Posted September 27, 2022 10 hours ago, Frank Pembleton said: U materijalu koji je Gangula spremio za sutrašnje zasedanje. Ima pravih bisera: Ukida jedan sportski centar ali bez odluke, nego samo proglašavanjem novog. Deli vaučere gde onaj ko donosi odluku ko dobija vaučere je - Gradonačelnik. Osniva JP koja treba da rade nešto što već rade postojeća JKP ....shiit has hit the fan. kako je to interesantno s njim, dok nije imao nikakve nadleznosti uopshte se nije videlo da je budala
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 odobren rebalans budžeta grada da se sredi lazaro kardenasa i u bloku 70
Frank Pembleton Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 odobren rebalans budžeta grada da se sredi lazaro kardenasa i u bloku 70 Vidi da pojasnim malo:Sređivanje LK u 45-om bloku (3faze) je koštalo 300 miliona pa posle još 150 miliona, a presipali su nešto i od dela za blok 44, zato je tamo kasnilo.Sad su za DVE faze "opredelili" 300 miliona.A plus sve je mnooogo poskupelo u odnosu na vreme radova u 45-om.Tako da ili će biti "štednja" na radovima ili dodavanje kinte.......shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 superica, nek krenu što pre i ako može da završe do početka leta
Mr.Mxyzptlk Posted September 28, 2022 Posted September 28, 2022 morao sam da guglam sta vam je ovo... blage nisam imao da se to tako zove...
Frank Pembleton Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 superica, nek krenu što pre i ako može da završe do početka leta....shiit has hit the fan.
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 https://vm.tiktok.com/ZMFjVFL4m/ 1
Lezilebovich Posted October 17, 2022 Posted October 17, 2022 Zna li neko sta je razlog povecanog broja Afronovobeogradjana ? Naravno da mi ne smeta, samo je interesantno da se naglo broj uvecao. 1
gospa buba Posted October 17, 2022 Author Posted October 17, 2022 43 minutes ago, Lezilebovich said: Zna li neko sta je razlog povecanog broja Afronovobeogradjana ? Naravno da mi ne smeta, samo je interesantno da se naglo broj uvecao. i ja sam primetila. te crne zene su apsolutne kraljice! nadam se da ce biti srecne kod nas, iz kog god razloga da su tu! 5
gospa buba Posted October 17, 2022 Author Posted October 17, 2022 mada evo hudinijeva kaze da se na mrezama zale da im tinejdjeri dobacuju gadosti. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 15 hours ago, gospa buba said: i ja sam primetila. te crne zene su apsolutne kraljice! nadam se da ce biti srecne kod nas, iz kog god razloga da su tu! ima ih i na dorćolu, i svi su involvirani u privredni sistem republike srbije ove što sam ja susreo su u sektoru usluga i svi pričaju dosta dobro jezik, razlikuju pečenicu od kulena, susam štapiće od pogačica sa čvarcima… sreća je i nama potrebna, a tek njima nadam se da će ih i naše sunce grejati 2
gospa buba Posted October 18, 2022 Author Posted October 18, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima ih i na dorćolu, i svi su involvirani u privredni sistem republike srbije ove što sam ja susreo su u sektoru usluga i svi pričaju dosta dobro jezik, razlikuju pečenicu od kulena, susam štapiće od pogačica sa čvarcima… sreća je i nama potrebna, a tek njima nadam se da će ih i naše sunce grejati kolko god sunaca treba! fenomenalne su mi, frizure, odelo, stav, to je neshto shto kod nas definitivno nije vidjeno 1 3
Filozof manijak Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Video sam pre neki dan na stanici gsp-a ( u Novom Sadu, da naglasim) prelepu crnkinju, ali prelepu. Prava gazela. I zaličila mi je likom na Merlin Oti. Da nisam singl, garant bih joj prišao 3
Recommended Posts