napadaj Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 (edited) A šta ono rade u Tošinom bunaru, prekoputa Studenjaka? Ovako kamioni idu iz Tošinog, u pravcu strelice: Edited April 19, 2022 by napadaj
gospa buba Posted April 19, 2022 Author Posted April 19, 2022 pogled sa bezanije svakako treba zatvoriti shto vishim soliterchinama. shto da ne. Sent from my moto g(8) using Tapatalk 1
napadaj Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 28 minutes ago, Lezilebovich said: Hala za odbojku To je onaj nacionalni odbojkaški centar? 1
renne Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 i to nisu uopšte sredili uzlaz i izlaz kamiona, kojih ima jedno 150 dnevno, ima da urnišu i upraposte i naponsku i vodovodnu mrežu tu u kraju
gospa buba Posted April 19, 2022 Author Posted April 19, 2022 ochigledno moraju da radr brzo Sent from my moto g(8) using Tapatalk
Frank Pembleton Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 šta na ovu javnu raspravu ima da kaže fahreta živojinović? e cenim da je u pitanju greška, ne verujem da će rušiti ove kuće već da će zidati na mestu terena fk studentski grad ili kko se već zove... Shiit has hit the fan
Lezilebovich Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Izgleda sjajno. Uopste me ne cudi da ima ljudi koji ce placati kvadrat 2,5-3k € tik iznad autoputa
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 pričalo mi o tome pre dve-tri nedelje, al sam ja shvatio da je u pitanju plac sa druge strane e75(tamo gde je gradska čistoća nbgd) pošto mi je rečeno prekoputa emezzete po ovome ja ne vidim kako može na mesto toyote da se ovo nabudži a da se ne diraju te kuće estradnih zvezda(pošto verujem da oni imaju sve moguće papiretm)
gospa buba Posted April 23, 2022 Author Posted April 23, 2022 ja uopshte ne mogu da se orjentishem gde je to? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
renne Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Ovo što sam ja kačio je na sred treniskih betonskih terena gore na 11.aprilu, di studenti odu da se istrče Ovo što je velja kačio direktno preko puta okova
zorglub Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 On 19.4.2022. at 18:21, kud u maglu Simoviću said: šta na ovu javnu raspravu ima da kaže fahreta živojinović? Fahreta je već prodala kuću i imanje, no frx. Oni dole su već sve drveće počupali i nešto rade po brdu. Kaže mi kolega sa Bežanije da je samo Macura od brda uzeo nekih 20m. Sad kad naprave ovaj novi užas od osamstošesto spratova, ima svi da se jedno jutro probude u Našim krilima. PS: @renne Ne znam koji servis koristiš, ali za većinu tvojih uploada fotki mi samo izbaci ovo:
Frank Pembleton Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 Fahreta je kukala da niko neće da da pare koje ona traži...No možda je to foliranje. ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts