Frank Pembleton Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Koliko me nervira sto mi west 65 zeli dobar dan natpisom na onoj zgradurini, ne mogu vam opisati :(Ja nisam bio niti u jednoj od tih novih zgrada sa tim ledovima...A jel to "zaklapano" pa se to svetlo ne vidi po sobama u zgradama? ... Shiit has hit the fan
Lezilebovich Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Just now, Frank Pembleton said: Ja nisam bio niti u jednoj od tih novih zgrada sa tim ledovima... A jel to "zaklapano" pa se to svetlo ne vidi po sobama u zgradama? ... Shiit has hit the fan Ma gde znam, nego prolazim skoro svaki dan peske pored buvljaka i odatle gledam zgradu kako mi se obraca
renne Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 evo novo čudu koje će se graditi https://beobuild.rs/projekat-nacionalnog-odbojkaškog-trening-centra-p3024.html
Frank Pembleton Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Ma da da se poseče još šume i zalije betonom, šta mari... ... Shiit has hit the fan 1
jorma shparga Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 U bloku 70 su poceli sa (pripremnim) radovima na rekonstrukciji setalista, tj vec su poceli da ogradjuju a da dozvolu nemaju. Naravno, nigde table, plana, roka... Dosli ljudi i zagradili livadu Direktor zelenila posle toga pise : Postovani, Pre svega zelim da Vam se zahvalim na dobronamernoj informaciji i da kazem da nema mesta nikakvoj uznemirenosti. Naime, doslo je samo do nesporazuma izmedju inzenjera Zelenila i firme STL, koja je clan konzorcijuma koji u svojstvu podizvodjaca izvodi pojedine radove za Zelenilo. Projekat jos uvek nije dobio saglasnost resornog Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, ocekujemo saglasnost uskoro, a pocetak radova je planiran za period izmedju 21. i 25.februara.
Frank Pembleton Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Kome piše?BTW, tu će inače da bude cirkus, oni (Grad, JKP Zelenilo) su ostali bez novca, ovi radovi su po njihovom, poslednjem, odgovoru trebali da krenu krajem avgusta, početkom septembra...BTW, pokazuje se matrica na koju su neki od nas sumnjali:Zelenilo nema ljudstva niti mašina za radove koji su njima dati, pa se onda angažuju "podizvođači".E sad pošto su to sve nameštaljke, ti privatnici "računaju" na tu kintu, i umeju da budu prilično "nervozni".... Shiit has hit the fan
placenik Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kome piše? BTW, tu će inače da bude cirkus, oni (Grad, JKP Zelenilo) su ostali bez novca, ovi radovi su po njihovom, poslednjem, odgovoru trebali da krenu krajem avgusta, početkom septembra... BTW, pokazuje se matrica na koju su neki od nas sumnjali: Zelenilo nema ljudstva niti mašina za radove koji su njima dati, pa se onda angažuju "podizvođači". E sad pošto su to sve nameštaljke, ti privatnici "računaju" na tu kintu, i umeju da budu prilično "nervozni". ... Shiit has hit the fan Zelenilo je uradilo sto i GSP, nagomilali su administrativce, a otpustili sljakere, treba im jedna "uposlimo zaposlene" akcija 1
jorma shparga Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 (edited) 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kome piše? BTW, tu će inače da bude cirkus, oni (Grad, JKP Zelenilo) su ostali bez novca, ovi radovi su po njihovom, poslednjem, odgovoru trebali da krenu krajem avgusta, početkom septembra... BTW, pokazuje se matrica na koju su neki od nas sumnjali: Zelenilo nema ljudstva niti mašina za radove koji su njima dati, pa se onda angažuju "podizvođači". E sad pošto su to sve nameštaljke, ti privatnici "računaju" na tu kintu, i umeju da budu prilično "nervozni". ... Shiit has hit the fan Pise Petru iz zajednicke akcije , kome ce ... btw evo sad na FB upravo demontiraju sve postavljeno i kupe se nema zemlje kao ove, jebes mi sve! Edited February 11, 2022 by jorma shparga
Skyhighatrist Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 1 hour ago, placenik said: Zelenilo je uradilo sto i GSP, nagomilali su administrativce, a otpustili sljakere, treba im jedna "uposlimo zaposlene" akcija 1
Frank Pembleton Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Pise Petru iz zajednicke akcije , kome ce ... E pa tu ću se zaustaviti sad... ... Shiit has hit the fan 1 1
SNARC Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa svratite Montiraju stand i kod nas u bloku..kome je veca frka za potpise, njima ili Djilasu ?
SNARC Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim njima Danke..potpisao, dobio olovku i sibice
Barti66 Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 (edited) Pogrešan topic Edited February 17, 2022 by Barti66
Recommended Posts