January 23, 20223 yr Author bukvalno imaju neki jutjubovi sa tzv otvaranja 18 decembra ali niko ne zna shta ce da bude unutra. ovi su izgleda izuzetno veshti u otvaranju praznih molova u koje ne ide niko sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 23, 20223 yr Nivo hiljada eura koje sam spreman da dam za kvadrat novogradnje je bukvalno odredjen brojem waikikija koje imam u radijusu od <500m. Ako je manje od tri..ne moze tri somica za kvadrat.
January 23, 20223 yr Valjda će tu da bude i bioskop...Samo ne znam ko će da ide... ... Shiit has hit the fan
January 23, 20223 yr Ja sam mislio da će tu biti neki bazeni i spa, ali verovatno sam prebacio nešto. Inače ta reklama za novu radnju Tehnomanije i meni izlazi stalno, baš bombarduju [emoji16].Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
January 23, 20223 yr Msm da će tu biti i klinika za vantelesnu oplodnju...ali da neidem u detalje.Onda je to to BioCell... ... Shiit has hit the fan
January 23, 20223 yr Author Valjda će tu da bude i bioskop...Samo ne znam ko će da ide... ... Shiit has hit the fanja cu da idem. nisam ishla peshke u bijoskop josh od zemuna i u glavi sam ga akcentovala sremachki, da se zna!sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 23, 20223 yr 24 minutes ago, gospa buba said: ja cu da idem. nisam ishla peshke u bijoskop josh od zemuna i u glavi sam ga akcentovala sremachki, da se zna! sent from novi mnogo jak bubamoto. na veštaču?
January 23, 20223 yr 54 minutes ago, Frank Pembleton said: Onda je to to BioCell... ... Shiit has hit the fan Nmp kako se zove ali znam čija je
January 23, 20223 yr Author na veštaču? na bijoskop. konju jedan! [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 23, 20223 yr 5 hours ago, gospa buba said: ja cu da idem. nisam ishla peshke u bijoskop josh od zemuna a Fontana ti daleko?
January 23, 20223 yr Author a Fontana ti daleko? prashtaj, zaboravila sam i da postoje bioskopi i kako se do njih stize. dok smo ishli, ishli smo mahom u dksg. ne pamtim ni to kad je bilo. ovaj zivot se sveo na ful jadno sent from novi mnogo jak bubamoto.
January 25, 20223 yr On 23.1.2022. at 13:50, SNARC said: Nivo hiljada eura koje sam spreman da dam za kvadrat novogradnje je bukvalno odredjen brojem waikikija koje imam u radijusu od <500m. Ako je manje od tri..ne moze tri somica za kvadrat. Bice tu i tompus bar