kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 ubeđen sam da oni neće tako lahko odustati. pa taj tc je za ovih 20 i kusur godina više uradio za diplomatske odnose srbije i kine nego svi naši ambasadori u pekingu i pola kineskih ovde tu će napraviti novi stari tc, samo se nadam da će se ispoštovati neki minimumi vezani za parking mesta i ostalu komunalnu infrastrukturu
gospa buba Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 (edited) 5 minutes ago, SNARC said: Tesko da ce se pokretati visoka politika za plasman desetorazredne robe kineskog porekla. Dobice verovatno lokaciju na Ledinama ili u Borci ili gde vec da si sklepaju novi trzni centar i to je to. Sem Kineza, ne verujem da u radijusu od 5km od pozara ima nekog ko iskreno zali sto se ovo desilo. ja sam u radijusu od 5 kilometara i zalim iskreno. ja kod mene vidim na kontra stranu, kao jugoistok ka jugu, sa beogradske strane, neshto kao beli oblak iznad zgrada, kao od linije stanice ka mostaru, pa dalje unutra. ne deluje da su reflektori, jel se deshava neshto preko reke? da li mozda neko zagadjenje reflektuje? Edited August 12, 2021 by gospa buba
goofs Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Mogu da se kladim i da dobar deo prodavnica ima placene polise osiguranja od pozara i da iste sasvim slucajno datiraju od pre par meseci. Puko nagadjanje naravno, ali po istom sablonu je sklonjen Depo u Bulevaru gde se sad gradi stambeno-poslovni kompleks.
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 5 minutes ago, gospa buba said: ja kod mene vidim na kontra stranu, kao jugoistok ka jugu, sa beogradske strane, neshto kao beli oblak iznad zgrada, kao od linije stanice ka mostaru, pa dalje unutra. ne deluje da su reflektori, jel se deshava neshto preko reke? da li mozda neko zagadjenje reflektuje? utakmica na jenea pa pretekao je onaj novi, beli tc tih kinsekih drangulija sada ima po celom gradu. ne vidim problem, sem ako nije emotivne prirode
gospa buba Posted August 12, 2021 Author Posted August 12, 2021 (edited) 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: utakmica na jenea aaa. da ne pitam koji sport, pitacu ko igra? (da ne kazem znachi jeste neko zagadjenje ) Edited August 12, 2021 by gospa buba 1
pacey defender Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Samo da niko nije unutra :( Avrama Izraela da vratimo da nas obaveštava kada smemo da otvorimo prozore.
Skyhighatrist Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Na istočnom Voždovcu opet štipa za oči, teško da je iz bloka 70...
msv Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Marko i dalje radi prenos. Novi TC i OMV pumpa su bezbedni. Jesu nam svi helikopteri u Grčkoj?
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 tu je riskantno za gašenje iz vazduha zbog dalekovoda koji su u neposrednoj blizini 1
Tihajeza Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 2 hours ago, gospa buba said: ja sam u radijusu od 5 kilometara i zalim iskreno. ja kod mene vidim na kontra stranu, kao jugoistok ka jugu, sa beogradske strane, neshto kao beli oblak iznad zgrada, kao od linije stanice ka mostaru, pa dalje unutra. ne deluje da su reflektori, jel se deshava neshto preko reke? da li mozda neko zagadjenje reflektuje? Jel ovako nekako?
gospa buba Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 Jel ovako nekako? dada, reflektori lepo osvetljavaju zagadjenje imal shta novo, jesu ugasili?sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts