đorđe geprat Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 1 hour ago, Lezilebovich said: ko su "oni" ? skotovi koji upravljaju (novim)beogradom 11 minutes ago, renne said: Pa stanica je već pomerena čeha se tehnički pregled i upotrebna dozvola
Lezilebovich Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 (edited) Kako komsije sa Ade Medjice stoje sa dozvolama ? Da li tamo svako dovoljno bahat moze staviti sojenicu/splav ili ima nekih pravila ? Juce sam video da je neki lik ogradio ispred svog splava jedno 10x10m blizu spica ( suprotan spic od mama afrike) i periodicno zaliva kako niko ne bi spustio peskir Edited August 9, 2021 by Lezilebovich
laser lotus Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 (edited) Dovoljno bahat je potreban, ali ne i dovoljan uslov. Jebemliga, znam jednog sasvim ok tipa koji je vlasnik splava tamo, definitivno nije iz ove Toma/Cume sojenice price, ali opet mi sve u vezi tog udruzenja ostavlja los utisak. https://ucestvuj.nedavimobeograd.rs/t/ada-medica-privatno-ili-javno-dobro/819 Edited August 9, 2021 by laser lotus
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) daj bože, bolje i devetospratnica nego kolera e to su sve objekti sa privremenim dozvolama, ne mora baš da se pali Edited August 12, 2021 by kud u maglu Simoviću
pt 2.0 Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Jbt osećam smrdi mi nesto na paljevinu pre nekih sat vremena i naravno pomsilim da hipohondrišem. Je li ugašeno?
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 9 minutes ago, pt 2.0 said: Jbt osećam smrdi mi nesto na paljevinu pre nekih sat vremena i naravno pomsilim da hipohondrišem. Je li ugašeno? ma jok. otvoreni plamen već sat i po ovo ti slika je od malopre obzirom na asortiman robe potrajaće gašenje 1
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 po fotkama sa tw, deluje da neće ostati ništa od kineza
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 izgleda je počelo u onom restoranu na spratu i dalje gori kao ludo
napadaj Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Pa puno plastike, najlona, sintetike, papira... Kapiram skoro isto kao Depo.
Frank Pembleton Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 A blizu je i OMV pumpa... ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Kako komsije sa Ade Medjice stoje sa dozvolama ? Da li tamo svako dovoljno bahat moze staviti sojenicu/splav ili ima nekih pravila ? Juce sam video da je neki lik ogradio ispred svog splava jedno 10x10m blizu spica ( suprotan spic od mama afrike) i periodicno zaliva kako niko ne bi spustio peskir Mislim da je Dan Tana uspeo da isposluje neki papir da se gazdovanje nad Međicom prepusti nekom udruženju građana na zilion godina...Pre par godina lik ih je ložio da mogu da se upišu u katastar, ali mislim da je to bila prevara... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts