Chika Spale Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Stanari bloka blokirali ulaz na gradiliste, samo jbg to su uglavnom ljudi koji rade, nece moci da drze to beskonacno.
Lezilebovich Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 ali koja smo mi nesvest od zemlje ... vozač kamiona im preti da će ih pregaziti. ne neki šef ili vesić ili bilo ko stvarno zarađuje od ovoga, nego kukavac koji je verovatno i sam ucenjen da se nešto mora uraditi danas ... 1
beta Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 ma naravno, blame it on Rio. za sve su krivi oni pre njega. naš anđeo, čuvar grada
gospa buba Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 da mi nije zao ljudi, sad bih se rasplakala nad tuznom sudbinom gorana vesica sent from potpuno novi mnogo jak bubamoto
jorma shparga Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 to je to - jedna nesreca nikada ne ide sama ! prvo se rodis kao govno i izgledas uoravo tako a onda te ne jebu ni satro investitori iz Austrije podrska za Gorana
đorđe geprat Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 On 15.6.2021. at 22:06, Milosh76 said: Sto ne naprave fontanu u Borci napajanje iz septičkih jama
Filozof manijak Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 27 minutes ago, jorma shparga said: .... šatro investitori iz Austrije ovakvu verziju priče sam i ja čuo
gospa buba Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 ma naravno. kad ee iskljuche kamere i mreze, oni trljaju ruke. jebiga drugari. kad se ovo zavrshi, a nekad ce, gledacemo shta cemo. sent from potpuno novi mnogo jak bubamoto
placenik Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Posto sam tu u karju, prica oko bloka 37 je nas jad i beda. -Na protestima, kakvigod da su, max 300 ljudi, iako je 6000 u bloku, politika nezameranja i sve sto ide uz to, daj da resi problem neko drugi. "Masa" koju je jako bezbedno ignorisati. -Niko nije probao nista radikalnije od rusenja ograde, a i to bilo cela 2x, jer su, kako komsije objasnjavaju razlicite opstrukcija gradilista "protivzakonite pa se ne sme" -Investitor naravno ima sve papire ciste i po propisu, jer je na razlicite sumnjive nacine promenjeni propisi Problemi imaju ruznu naviku da se ne resavaju sami, a posto ovaj niko ne resava.... 1
slepa živana Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 7 hours ago, Filozof manijak said: ovakvu verziju priče sam i ja čuo bio je advokat tog investitora gost na n1 pre neki dan. diskretno je provukao u razgovoru da je investitor do sada na pripremi terena ima troškove od nekoliko desetina miliona dinara. pa mi je danas palo na pamet da to nije loš biznis plan, šta ti treba, malo ograde, info tabla, jedna stilka da posečeš par stabala, pa kad se narod vozdigne, obustaviš, naplatiš štetu par desetina miliona šarenih balona.... puna šaka brade. može tako u nedogled. s dozvolama neće biti problema.
Skyhighatrist Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 18 minutes ago, slepa živana said: stilka Štilovka 2
slepa živana Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 4 minutes ago, Skyhighatrist said: Štilovka stilka je u prizrensko timočkom dijalektu
Frank Pembleton Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Danas će Vesara da ih okupi sve i da ih pomiri™
Chika Spale Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Da, i meni mirise da ce se "investitoru" isplatiti otkup zemljista i kao bonus da dobiju neku drugu lokaciju. Da je malo pameti pa da stanari ne stanu tu, nego lepo da se udruze posle u jednu tuzbu protiv investitora za nelegalnu gradnju i secu drveca na placu, drugu tuzbu protiv odgovornih u gradu koji su im odobrili dozvolu koja je protivna planu regulacije. Btw, ovi i jutros nastavljaju, otvaraju drugi (nelegalani) ulaz na gradiliste da bi uneli armaturu, i tako...
Recommended Posts