Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Hvala lepo....400 sadnica posađeno, pa nek se pola primi ihaaa....... Shiit has hit the fan! 1
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Finansirano delom od donacija građana delom od ovoga .... Shiit has hit the fan! 3 1
Skyhighatrist Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Rad je skoro prodat Matijeviću, a šta beše sa brodogradilištem? I to je neko kupio poodavno ako se ne varam?
gospa buba Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 jel ima negde nbg da se mogu predat chepovi. poshto shkole em ne rade, em otezan pristup glede kovida. nagomilace mi se sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Rad je skoro prodat Matijeviću, a šta beše sa brodogradilištem? I to je neko kupio poodavno ako se ne varam?Cepter,.Čeka da se BnV "stabilizuje" pa da krene da gradi stambeni kompleks tu sa sve fensi marinom usred... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 jel ima negde nbg da se mogu predat chepovi. poshto shkole em ne rade, em otezan pristup glede kovida. nagomilace mi se sent from bubamotoAko ti je bitno samo da se ratosiljaš al da bude "čep za hendikep" mislim da su oni u svakoj od ovih kompanija "parkirali" kutiju. .... Shiit has hit the fan!
Skyhighatrist Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 6 minutes ago, Frank Pembleton said: stambeni kompleks tu sa sve fensi marinom usred Valjda neće Matijević da zvekne klanicu tu na svojoj parceli pored
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Valjda neće Matijević da zvekne klanicu tu na svojoj parceli pored [emoji38]ol:Nemam pojma ali odavno je on u građevini... .... Shiit has hit the fan!
renne Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 1 hour ago, gospa buba said: jel ima negde nbg da se mogu predat chepovi. poshto shkole em ne rade, em otezan pristup glede kovida. nagomilace mi se sent from bubamoto imaš kotiju u dmu u tošinom, ako nećeš direktno ti da prodaješ 1 1
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 2 hours ago, Lezilebovich said: Pojavljuju se nove blokovske eko ekipe perica stanić
Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 perica stanić [emoji38]ol:Jedan od jačih blokejskih ludaka[emoji769]Najjače kad je na uključenju dao novinarki da secne žicu za ogradu.... Shiit has hit the fan!
bradilko Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 hahaha coba!! moj dobri drugar. vranic organic
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 ja sam s njim gulio osmoljetku čak smo bili i u klupi jedan period
gospa buba Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 imaš kotiju u dmu u tošinom, ako nećeš direktno ti da prodaještenksic. to jedino da shaljem dedu kad podje u aman. al otkad je linda taj do amana ne stize. u stvari otkad ne ide busom.sent from bubamoto
Recommended Posts