Frank Pembleton Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Ja bi voleo...Da vidimo kakav cirkus može da ispadne... .... Shiit has hit the fan!
dobar1 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) https://www.novosti.rs/beograd/vesti/923616/sapic-izabran-predsednika-opstine-novi-beograd-predlozio-samog-sebe-zamenik-biti-srdjan-minic Edited October 6, 2020 by dobar1
Frank Pembleton Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ŠAPIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE NOVI BEOGRAD: Predložio samog sebe, zamenik će biti Srđan MinićZnači ništa ministar, sprema se za grad... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ko će? evo ja ću! gangula je miletm 1/1
vememah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 23 minutes ago, Frank Pembleton said: ŠAPIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE NOVI BEOGRAD: Predložio samog sebe, zamenik će biti Srđan Minić ...drugi sa SNS-ove liste: https://novibeograd.rs/wp-content/uploads/2020/06/ИЗБОРНА-ЛИСТА-АЛЕКСАНДАР-ВУЧИЋ-ЗА-НАШУ-ДЕЦУ-1.doc Ukratko, SNS je u koaliciji s Šapićem na NBG.
James Marshall Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ja sam u šoku. Nadam se da se Tadiju ta fasciniranost sportistima makar isplatila, kad već mi moramo da jedemo govna i trpimo zbog njegove zaljubljenosti i proizvođenja ovih polovnjaka u neke bitne faktore. Valjda mu je Gangula pružio dovoljno zadovoljstva.
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 To mora da je neki div od coveka kad ima ovoliki... ..hvat rukom i uspeo je da ukuca na vrh
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, James Marshall said: Ja sam u šoku. Nadam se da se Tadiju ta fasciniranost sportistima makar isplatila, kad već mi moramo da jedemo govna i trpimo zbog njegove zaljubljenosti i proizvođenja ovih polovnjaka u neke bitne faktore. Valjda mu je Gangula pružio dovoljno zadovoljstva. Sapic je bio Djilasov covek..
đorđe geprat Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 pitah pre dve nedelje o ovome. 'oće li da izbetoniraju celo prekosavlje?
jorma shparga Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 verovatno ali ce pre toga da ga umore zedju 24+ sati bez vode savski blokovi sad su okacili obavestenje da zbog vode (kise) ne mogu da zavrse radove na vodi pa smo bez iste do daljnjeg to sto su olos strasnijim cini samo to sto su nesposobna olos
jorma shparga Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Без воде ће бити потрошачи у улицама Омладинских бригада (бројеви 88, 88а, 88б, 90, 90б, 90в, 91а и 102-106а), Првомајска и Тошин бунар (бројеви 175-175б), као и потрошачи у блоковима 68, 70 и 70а.
gospa buba Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 hvala. izostavljeni smo ovom prilikom.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Ali kako je jaka formulacija: Zbog veoma nepovoljnih meteoroloskih uslova produzavaju se radovi
Recommended Posts