Frank Pembleton Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Bez brige, Vesić je juče najavio rešavanje problema buke...Eto... Stvar rešena... .... Shiit has hit the fan!
Willow Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Eto... Stvar rešena... .... Shiit has hit the fan! Kada je krenulo to rokanje vatrometa sa splavova svake noći po nekoliko puta? Da li je to nešto što je počelo kad su radikali došli na vlast ili je gruvalo i u vreme žutih? Doseljenik sam u savske blokove (tu sam od 2016.) i mislim da su verovatno najprijatnije mesto za život u Beogradu. Moćan spoj prirode i betona. I naravno da me boli dok gledam kako sve to na dnevnoj bazi nestaje ubrzanim tempom - savski kej potpuno uzurpiran splavovima, nasip pretvoren u novu Kaluđericu, ponoćni vatrometi, skori Vesićev most do Ade. Samo je pitanje trenutka kad krenuti da sade svoje retardirane stambeno-poslovne objekte po livadama i igralištima unutar blokova.
Frank Pembleton Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Kada je krenulo to rokanje vatrometa sa splavova svake noći po nekoliko puta? Da li je to nešto što je počelo kad su radikali došli na vlast ili je gruvalo i u vreme žutih? Doseljenik sam u savske blokove (tu sam od 2016.) i mislim da su verovatno najprijatnije mesto za život u Beogradu. Moćan spoj prirode i betona. I naravno da me boli dok gledam kako sve to na dnevnoj bazi nestaje ubrzanim tempom - savski kej potpuno uzurpiran splavovima, nasip pretvoren u novu Kaluđericu, ponoćni vatrometi, skori Vesićev most do Ade. Samo je pitanje trenutka kad krenuti da sade svoje retardirane stambeno-poslovne objekte po livadama i igralištima unutar blokova. Vatrometi i ogromna buka su krenuli pre 4-5 godina. Realno Cunami je to digao na viši nivo [emoji35].U vreme žutih jeste stidljivo počelo sa splavovima i delom i sa hacijendama na savskom.No definitivno eskaliralo za vreme ovih iz SNS... .... Shiit has hit the fan!
Lezilebovich Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Kuriru nije legla uplata BEZAKONJE NA SAVI: Od 11 „cunami“ splavova čak 10 nema NIKAKVU DOZVOLU, a krcati su i ugrožavaju bezbednost ljudi!
Frank Pembleton Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Biće da se sprema teren zbog ovoga... https://www.novosti.rs/beograd/vesti/911931/rekama-319-splavova-sekretarijat-privredu-zavrsio-popis-ugostiteljskih-objekata-savi-dunavu
Frank Pembleton Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) [img][https://img.justpaste.me/i/20200907/kFP18/IMG_20200907_234428.jpg][/img] https://img.justpaste.me/i/20200907/kFP18/IMG_20200907_234428.jpg Edited September 7, 2020 by Frank Pembleton
gospa buba Posted September 7, 2020 Author Posted September 7, 2020 reshio da mu je to jednostavnije :s_w: u drugim vestima nashli na fondaciji dete iz danske koje u danskoj dobija terapiju a ovde mu se skupljaju pare za... terapiju, na onom njegovom sms jelovniku... sad ce to da se petlja
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 bilo opet neko hapšenje kod durmitora/tankera/košnice polegali po omldbrg policija i sve po redu. napravio se zastoj i na kružnom toku
Frank Pembleton Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) https://nova.rs/vesti/drustvo/pise-milenko-vasovic-toma-ponovo-divlja-na-savi-foto/?ref=fbnova Toma ponovo “divlja” na Savi Edited September 12, 2020 by Frank Pembleton
Блок_64 Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Немам речи за оволику количину бахатости.
Delija67 Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Pre neki dan sam se spustio u to divlje naselje u recnom koritu na delu uzvodno od Ostruznickog mosta. Tamo su uspeli da izgrade nekoliko kuca sa tri sprata i jednu cetvorospratnicu. Imaju i table sa imenom ulice sa grbom grada Beograda.
Frank Pembleton Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 1 hour ago, Delija67 said: Pre neki dan sam se spustio u to divlje naselje u recnom koritu na delu uzvodno od Ostruznickog mosta. Tamo su uspeli da izgrade nekoliko kuca sa tri sprata i jednu cetvorospratnicu. Imaju i table sa imenom ulice sa grbom grada Beograda. Jesi krenuo od Ostr. mosta? si vide naj "mali zamak"… To Čume izgradio sestriću ili tako nekom klincu rođaku
Delija67 Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Cumetov zamak je tu vec godinama. To je jedan od privh zidanih objekata ispod nasipa. Ovo iza mosta mi je bilo neverovatno. Ono su zgrade i ima jos aktivnih gradilista.
Frank Pembleton Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 A nisam čitao ti si išao uzvodno... A pa to je opština Surčin tamo je sve to na "višem nivou"
Recommended Posts