Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
Bolje i to nego da se svi parkiraju po parku... Samo mi nije jasno sto potpuno ne asfaltiraju onaj deo izmedju kineza i gagarina i tamo oteraju sve kombije, autobuse, kamione i sl.
Naravno.Inače investitor i graditelji TC Piramida su skratili parking prostor za cirka 500 mesta...
Posted

Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozije

Posted
Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozije
vidm da su i pored fdu preorali...
Posted

po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota angry.gif

Posted
po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota angry.gif
A šta ti veruješ u deda mraza?Samo sad mislim da će tu onda biti malo zajebanije za malu decu jer će goveda da piče tuda 200 na sat...
  • 2 weeks later...
Posted

i zvanicno sam se preselio70 > 45dsc00018uy6.jpg

Posted
歡迎 :)
Posted
FK Sava 45, 45 FK Sava 45 j**** ceo svet!Pijem pivo pušim travu navijam za FK Savu!
Posted (edited)
歡迎 :)
Valjda 再見 Zna se gde su Kinezi. Edited by deeps
Posted

jes i to sto kazes, ja sam malo bukvalista :isuse:

Posted

taj 70 vs. 45 blok animozitet je so 90's <_< bitno je da se nisam mnogo odmakao od keja, samo sam cetvorospratnicu zamenio za soliter.a i pijaca mi je mnogo blize, ima da urnisem ove sto valjaju sir und kajmak :wub:

Posted

samo da je vise otvore, ako se ne varam rok su probili za mnooogoal ce bti bar fensi jacapi, bolja od zelenjaka