Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

Bolje i to nego da se svi parkiraju po parku... Samo mi nije jasno sto potpuno ne asfaltiraju onaj deo izmedju kineza i gagarina i tamo oteraju sve kombije, autobuse, kamione i sl.
Naravno.Inače investitor i graditelji TC Piramida su skratili parking prostor za cirka 500 mesta...

Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozije

• Author
Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozije
vidm da su i pored fdu preorali...

konačno

po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota angry.gif

po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota angry.gif
A šta ti veruješ u deda mraza?Samo sad mislim da će tu onda biti malo zajebanije za malu decu jer će goveda da piče tuda 200 na sat...
  • 2 weeks later...

i zvanicno sam se preselio70 > 45dsc00018uy6.jpg

Ih, daleko si otišao.

, renne?

hehe, stvarno liči

歡迎 :)
FK Sava 45, 45 FK Sava 45 j**** ceo svet!Pijem pivo pušim travu navijam za FK Savu!
歡迎 :)
Valjda 再見 Zna se gde su Kinezi.

Edited by deeps

jes i to sto kazes, ja sam malo bukvalista :isuse:

taj 70 vs. 45 blok animozitet je so 90's <_< bitno je da se nisam mnogo odmakao od keja, samo sam cetvorospratnicu zamenio za soliter.a i pijaca mi je mnogo blize, ima da urnisem ove sto valjaju sir und kajmak :wub:

samo da je vise otvore, ako se ne varam rok su probili za mnooogoal ce bti bar fensi jacapi, bolja od zelenjaka