April 19, 201113 yr Bolje i to nego da se svi parkiraju po parku... Samo mi nije jasno sto potpuno ne asfaltiraju onaj deo izmedju kineza i gagarina i tamo oteraju sve kombije, autobuse, kamione i sl.Naravno.Inače investitor i graditelji TC Piramida su skratili parking prostor za cirka 500 mesta...
April 19, 201113 yr Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozije
April 19, 201113 yr Author Definitivno su sredili ono ruglo iza (ispred) nadvožnjka u TB, danas su posadili neka čudesa i nađubrili. Konačno, uništili su ogromno leglo ambrozijevidm da su i pored fdu preorali...
April 19, 201113 yr po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota
April 19, 201113 yr po svemu sudeci poenta parka u bloku 70 su parking mesta, a ne podizanje kvaliteta zivota A šta ti veruješ u deda mraza?Samo sad mislim da će tu onda biti malo zajebanije za malu decu jer će goveda da piče tuda 200 na sat...
April 28, 201113 yr i zvanicno sam se preselio70 > 45FK Sava 45, 45 FK Sava 45 j**** ceo svet!Pijem pivo pušim travu navijam za FK Savu!
April 28, 201113 yr taj 70 vs. 45 blok animozitet je so 90's <_< bitno je da se nisam mnogo odmakao od keja, samo sam cetvorospratnicu zamenio za soliter.a i pijaca mi je mnogo blize, ima da urnisem ove sto valjaju sir und kajmak
April 29, 201113 yr samo da je vise otvore, ako se ne varam rok su probili za mnooogoal ce bti bar fensi jacapi, bolja od zelenjaka