Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

e to za kafee na Savi koji SVI redom rade tek od 12h zaslužuje 1 gigantski :isuse:

• Replies 10.1k
  • Views 846.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

e to za kafee na Savi koji SVI redom rade tek od 12h zaslužuje 1 gigantski :isuse:
Cak sam iz nekih cuo muziku i video da se neko mrda unutra ali nisam prilazio, kod Tose su bila dvoja pandurskih kola i mislim da su patrole svratile na kafu ali mi bas sa staramajkom nije bilo da navracam ;)

to je cudno, obicno rade od 11h, neki su pocinjali i ranije.mada se nisam dugo prosetao kejom, jebemtiposoisveostalo.

• 2 weeks later...

Srecan rodjendan novobeogradjani :)

• Author
ooo hvala hvala i takodje :D
Hvala, takođe

Samo da se pohvalim da smo dobili Japansku i Evropsku ulicu :

Prva ulica paralelno sa Jurija Gagarina je Evropska a sledeća Japanska ulica. Još 5 ulica na Novom Beogradu poneće ime Evropskih zemalja, pa ćemo tako imati i Češku, Kiparsku, Italijansku i Špansku ulicu
Nadam se da nece komplikovati i menjati postojece adrese ...

Jel su to one dve ulice kojim prolazi 95? Bio je i red da dobiju ime. Gde su ove ostale ulice?

Da,to su te dve ... Vest je sa studija b, i ne pise gde su ostale ulice.

Ajde da nagadjam. Ulice koje nemaju ime su ona sto ide kroz blokove 45-70 iza Kineza, pijace... paralelna sa Jurija Gagarina, ona na samom kraju blokova paralelna sa Ivana Ribara gde nije bezbedno voziti bicikl jer napadaju kerovi, prolaz izmedju Omladinskih brigada i Delta sitija gde su oni poligoni autoskola, ulica koja pored Hajata izbija na Milentija Popovica, mozda neke ulice po Bezanijkoj kosi ili Ledinama, Savski nasip i ulice u industrijskoj zoni oko toplane i brodogradilista, dijagonalna ulica iza Fontane.

Nego prolazio sam juce gandijevom od okretnice do tel. centrale i pogledah desno ka onom "gradilistu", mestu gde ce da naprave park umesto pescare i vidim da u ulici prvoj posle setalista pojacavaju ivicnjak :unsure: Jel to oni hoce da naprave saobracajnicu za kola?

da+ grande parking zbog Kineza

da+ grande parking zbog Kineza
Dobro rečeno zbog Kineza .Praktično će stanovnici u soliterima da se parkiraju na novim mestima koja su dalje a kinezi ispred njihovih zgrada :isuse: :isuse: :isuse:

Bolje i to nego da se svi parkiraju po parku... Samo mi nije jasno sto potpuno ne asfaltiraju onaj deo izmedju kineza i gagarina i tamo oteraju sve kombije, autobuse, kamione i sl.