Frank Pembleton Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/1774616-rani-javni-uvid-povodom-izrade-pdr-bloka-39/?fbclid=IwAR1qHUt4Cx-2seU_U7cEHW8eKz5VANV6dG9D5C-yKX8CkP6VTzRrGYGjoroPrimedbe:https://docs.google.com/document/d/1Kf4qLPeO1NuCTejZsK4up0k-4uGAxRmTFWnfJqMuH-4/edit?usp=drivesdkOvo (predlog PDR) je izgleda toliko amaterski sklepano da ja verujem da će biti usvojeno sa oduševljenjem! .... Shiit has hit the fan!
msv Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (N1) Vesić najavio prodaju Sava centra po početnoj ceni od 27,4 miliona evra + minimum 50 mil. evra ulaganja u rekonstrukciju Nema promene namene.
pt 2.0 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 jesu li uopšte prskali komarce na nbgd poslednjih mesec-dva? upravo sam ih usisala jedno 10, nakon što su mi se neki krvi napili.
gospa buba Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 meni se chini da ih nema par dana. mislim da im neshto atmosferski nije pogodovalo, imaju oni neki 1prozor parametara kad su aktivnisent from bubamoto
renne Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 11 minutes ago, pt 2.0 said: jesu li uopšte prskali komarce na nbgd poslednjih mesec-dva? upravo sam ih usisala jedno 10, nakon što su mi se neki krvi napili. nisu a i ne misle 1
pt 2.0 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 4 minutes ago, gospa buba said: meni se chini da ih nema par dana. mislim da im neshto atmosferski nije pogodovalo, imaju oni neki 1prozor parametara kad su aktivni hm. od sinoć (došla nešto pre ponoći) sam tu, tada ih nije bilo (samo smrdibube). al večeras su mi se načestitali svega
Lezilebovich Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 31 minutes ago, pt 2.0 said: jesu li uopšte prskali komarce na nbgd poslednjih mesec-dva? upravo sam ih usisala jedno 10, nakon što su mi se neki krvi napili. 20 minutes ago, renne said: nisu a i ne misle Prosle nedelje su prskali i iz aviona na Savi, a prolazio je i onaj auto prskac 1
gospa buba Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 a stalno neshto bazdisent from bubamoto
jorma shparga Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Vesic je odlucio da i nama u provinciji pokaze kako izgleda kad kompletni idioti organizuju radove. Jurija Gagarina, kod nove stanice zatvorene 3 trake, Dj.Stanojevica na otprilike tom mestu jos 3 i kao slag na tortu O.Brigada parce kod MOCa zatvorene bar 3 ali je tesko sagledati sav haos koji su napravili i obelezili. Sve u svemu,potpuno ludilo u krugu od kilometar ( btw nesto su izmestali i gsp linije)
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 sad sam prošao jgagarina i omldbrgd. cenim da će sutra nastupiti jedan epik kolaps na nbgdu
Frank Pembleton Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Evo i ovde se oseća nagoretina.... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 pa petak je, jučesam prošao omladinskih brigada i sve je ferceralo, cenim da su ove prepreke postavljene danas(večeras) inače je omldbrgd postala paklena(od m. milankovića do đ. stanojevića) i kad radi svih 6 traka mogu da zamislim kako izgleda kada se protok suzi za 50-60%
gospa buba Posted August 5, 2020 Author Posted August 5, 2020 kod buvljaka sam videla da su napravili chudosent from bubamoto
Recommended Posts