Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

zasadili neki platančić valjda. sad sam prošo pored

Sta oni imaju protiv tih drveca?

U Mostaru i Trebinju, gradovi poznati po platanima, drveca su zakonski zasticenja i nemoguce ih je tek tako posijeci.

jedna od teza je da su u koliziji sa huawei kamerama i softverima za prepoznavanje lica

:ph34r:

+1

33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jedna od teza je da su u koliziji sa huawei kamerama i softverima za prepoznavanje lica

:ph34r:

to, to, kritično mesto je bašta iza Ponča i Kaldija. mora da se zna ko se tu okuplja. a drvo je smetalo kameri.

Odatle je krenuo 5.oktobar

5 minutes ago, Svarog said:

to, to, kritično mesto je bašta iza Ponča i Kaldija. mora da se zna ko se tu okuplja. a drvo je smetalo kameri.

pa to

npr u ulici hrane su na sred ulice, kod kebaba, između dve trake, digli banderu ko oveći semafor sa sve kamerom

sad, tu ne može da se vozi više od 30kmh sve i da hoćeš, a fluktuacija ljudi je među većim na nbg

sad što je tu kamera verovatno zna neko bezbedonosnotm osvešćeniji od mene

Splav FORMA je na prodaju, pa ako ima zainteresovanih...

Splav FORMA je na prodaju, pa ako ima zainteresovanih...
Video ali obzirom da gazda ima još dva splava na keju... Suvenir i Kota

... Shiit has hit the fan...

Suvenir promenio vlasnika. Drze ga pvi sto drze piceriju trg u staklencu i jungle baby

Diže sidro i pali na vreme?

Pusti snovi.

Suvenir promenio vlasnika. Drze ga pvi sto drze piceriju trg u staklencu i jungle baby
Drži ga Neša "Majdan" i onaj Ognjen koji mu je ortak... Bar su ga oni držali kad su ga "renovirali" ne znam da li su ga zavalili...

Diže sidro i pali na vreme?
Pusti snovi.
Što da pali? Nemaju potrebe stvari idu u dobrom pravcu. Za njih.

Zato i jesu samo snovi.

U 21. i 22. bloku uvedena plava parking zona. U bloku, ne oko bloka.