kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 hmm, nismo se sporazumeli. Ja sam mislio na stazu koja se nalazi levo od bagera na slici koju sam postavio. Tamo gde je predvidjeno 47 parking mesta
Dr Arslanagić Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ova srednja slika nije pescara. to je pokojna fontana preko puta obdanista.
Dr Arslanagić Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 inace, dotakli smo se teme spomenika na NBG-u...u blokovima su ulice nazvane po sjajnim likovimaNehruLazaro KardenasAugustino NetoIvan RibarGagarinDusan VukasovicGandia samo Gandi i Nehru imaju neki znamen. Gandiju su podigli bistu na keju, a Nehruova bista stoji ispred Doma zdravlja. osim toga postojala je i spomen ploca povodom smrti J.B.Tita na kamenu pored obdanista u bloku 70, spomen ploca povodom izgradnje bloka 45 kod OŠ Branko Radičević i spomen ploča postavljena 1990. u čast prvih demokratskih izbora (?) u 64. bloku.na 100.000 ljudi malo.
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 (edited) Vratite nam Ho Si Mina eve ti ga Edited March 19, 2011 by kud u maglu Simovicu
Frank Pembleton Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 (edited) inace, dotakli smo se teme spomenika na NBG-u...u blokovima su ulice nazvane po sjajnim likovimaNehruLazaro KardenasAugustino NetoIvan RibarGagarinDusan VukasovicGandia samo Gandi i Nehru imaju neki znamen. Gandiju su podigli bistu na keju, a Nehruova bista stoji ispred Doma zdravlja. osim toga postojala je i spomen ploca povodom smrti J.B.Tita na kamenu pored obdanista u bloku 70, spomen ploca povodom izgradnje bloka 45 kod OŠ Branko Radičević i spomen ploča postavljena 1990. u čast prvih demokratskih izbora (?) u 64. bloku.na 100.000 ljudi malo.Inace ja sam jos u vreme dok internet nije postojao (bar za mene) izgoreo dok nisam nasao sve o kardenasu...isao u gradsku biblioteku vamo-tamo , bilo je neceg lepog sto sve nije bilo na klik... Edited March 20, 2011 by veljaGB
Frank Pembleton Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 srushili coshak tvornichke i franca rozmana, chini mi se kao preko noci :osta ce tu da bude, neko mishkovica guvno? Cekaj to je ono kod Obuce?Ako na to mislis to je Peconijevo zida covek na svom placu, novi deo za novi rijaliti show...
DR. KUMALO Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 (edited) inace, dotakli smo se teme spomenika na NBG-u...u blokovima su ulice nazvane po sjajnim likovimaNehruLazaro KardenasAugustino NetoIvan RibarGagarinDusan VukasovicGandizaboravio si palmira toljatija. 90-ih je postojanje ulice sa njegovim imenom islo u prilog beogradu kao jedinoj kosmopolitskoj sredini u regionu - u beogradu zagrebacka i palmira toljatija, a za nas u hrvatskoj i na kosovu ni da cuju. Edited March 20, 2011 by DR. KUMALO
kapetanm Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zaboravio si palmira toljatija. 90-ih je postojanje ulice sa njegovim imenom islo u prilog beogradu kao jedinoj kosmopolitskoj sredini u regionu - u beogradu zagrebacka i palmira toljatija, a za nas u hrvatskoj i na kosovu ni da cuju. Da se nisi malo zeznuo sa nacionalnošću Toljatija ? Eh, reformo školstva..
slepa živana Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 palmir baš zvuči...ali zato imamo skenderbegovu... doduše to ide u prilog donjem dorćolu kao kosmopolitskoj sredini... ali i to je nešto :D
kapetanm Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 PalmirO je ime, a ne Palmir. Spletom forumskog vidovnjaštva i parapsihopatologije, ispostavilo se da je baš na sutrašnji dan 47 godišnjica njegove smrti
slepa živana Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 PalmirO je ime, a ne Palmir. za mene će on uvek ostati palmir :D
Dr Arslanagić Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Palmiro je kul tip ali od talijanskih komunista preferiram Berlingera.
Recommended Posts