Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

west 65 meni izgleda najbolje od novih novobeogradskih blokova

Posted
3 hours ago, radisa said:

Ja u to sa dijagonalom teško mogu da poverujem... 

nisam ni ja dok nisam nashla struju di se nisam nadala. ne lichi ni na dijagonalu, a koju geometriju sledi, josh nije sasvim jasno...

Posted
3 hours ago, miki.bg said:

A šta si hteo, šta bi ti bio dovoljno dobar dokaz, da sam ja lično provaravao stan pa da ti kažem kako su radili? Jedi govna.

Da. 

Nema potrebe da budes nervozan, trebas biti ozbiljan divljak da instalacije stavljas dijagonalno i da posle nosis nekoga na dusi.

Posted

Kada su kod mene štemovali zidove u stanu instalacije u kuhinji su bile dijagonalno. Zgrada iz 1965. zlatno doba SFRJ. Šta se sada radi mogu samo da zamislim.

Posted
4 hours ago, čekmeže said:

Kada su kod mene štemovali zidove u stanu instalacije u kuhinji su bile dijagonalno. Zgrada iz 1965. zlatno doba SFRJ. Šta se sada radi mogu samo da zamislim.

izlapeli forumaši. ja se sećam priče o dijagonalnim i vijugavim instalacijama još iz doba kada je vasudeva bio na forumu. samo ne znam na kom topiku... pisalo se naveliko.

Posted

Kad se privatno zida vikendica ili kuća na poslu se obavezno razvlači dijagonala.

Posted (edited)

Verovali ili ne ja sam te dijagonale vidjao po zgradama koje su pravljenje iz 1923.

Nadam se da danas niko normalan to ne radi.

Edited by Блок_64
  • 2 weeks later...
Posted

novi kineski dispanzer kod pijace u 44om

Posted

jel ovo za donja ledja?! jel se zna kad ja ovaj tamo? 

Posted

probaj sledeće nedelje opet

Posted

uvek ćemo imati kinu.

Posted

Bili su i danas kod pijace, onaj deo gde su pečenjare i menjačnica, i stavljali su narodu neke kao drvene čaše na leđa.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted

apa naravno, nova lokacija na suvom, ugostiteljski objekti, zashto ne i trzni centar. shta pa na ushcu ima upotrebnu vrednost :dry:

bilo je pitanje trenutka.

sent from bubamoto