morgana Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 west 65 meni izgleda najbolje od novih novobeogradskih blokova
gospa buba Posted July 1, 2019 Author Posted July 1, 2019 3 hours ago, radisa said: Ja u to sa dijagonalom teško mogu da poverujem... nisam ni ja dok nisam nashla struju di se nisam nadala. ne lichi ni na dijagonalu, a koju geometriju sledi, josh nije sasvim jasno...
djeneralche Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 3 hours ago, miki.bg said: A šta si hteo, šta bi ti bio dovoljno dobar dokaz, da sam ja lično provaravao stan pa da ti kažem kako su radili? Jedi govna. Da. Nema potrebe da budes nervozan, trebas biti ozbiljan divljak da instalacije stavljas dijagonalno i da posle nosis nekoga na dusi.
čekmeže Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Kada su kod mene štemovali zidove u stanu instalacije u kuhinji su bile dijagonalno. Zgrada iz 1965. zlatno doba SFRJ. Šta se sada radi mogu samo da zamislim.
slepa živana Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 4 hours ago, čekmeže said: Kada su kod mene štemovali zidove u stanu instalacije u kuhinji su bile dijagonalno. Zgrada iz 1965. zlatno doba SFRJ. Šta se sada radi mogu samo da zamislim. izlapeli forumaši. ja se sećam priče o dijagonalnim i vijugavim instalacijama još iz doba kada je vasudeva bio na forumu. samo ne znam na kom topiku... pisalo se naveliko.
Barti66 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Kad se privatno zida vikendica ili kuća na poslu se obavezno razvlači dijagonala.
Блок_64 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) Verovali ili ne ja sam te dijagonale vidjao po zgradama koje su pravljenje iz 1923. Nadam se da danas niko normalan to ne radi. Edited July 3, 2019 by Блок_64
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 novi kineski dispanzer kod pijace u 44om
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 jel ovo za donja ledja?! jel se zna kad ja ovaj tamo?
gagilija Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Bili su i danas kod pijace, onaj deo gde su pečenjare i menjačnica, i stavljali su narodu neke kao drvene čaše na leđa. Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Frank Pembleton Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Kako se pustaju probni baloni.... https://www.blic.rs/vesti/beograd/stari-savski-most-na-suvom-premestanje-izmedu-blokova-i-ade-ciganlije-preskupo-sada/69mn5f0?fbclid=IwAR1DvhQNmfhYmlRBcl1yT1pQYgLhpqqBuvXzQvZqT-wgRrO4hngtsyz4WaQ STARI SAVSKI MOST "NA SUVOM" Premeštanje između blokova i Ade Ciganlije PRESKUPO, sada je u igri NOVA LOKACIJA
gospa buba Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 apa naravno, nova lokacija na suvom, ugostiteljski objekti, zashto ne i trzni centar. shta pa na ushcu ima upotrebnu vrednost bilo je pitanje trenutka.sent from bubamoto
Recommended Posts